Στο μικροσκόπιο και άλλος πολιτικός για μίζες από τα εξοπλιστικά

Στο μικροσκόπιο και άλλος πολιτικός για μίζες από τα εξοπλιστικά
Second day of the discussion on a confidence vote, at the plenum of the Greek Parliament, in Athens, on Oct. 9, 2014 / . , 9 , 2014 Sooc

Με προμήθεια εξοπλιστικών προγραμμάτων φέρεται να σχετίζεται και άλλος πολιτικός, εκτός από τον Γιώργο Καρατζαφέρη. Στο 1 δισ. ευρώ, οι μίζες

Στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης έχει μπει κι άλλος πολιτικός-εκτός από τον Γιώργο Καρατζαφέρη-ο οποίος φέρεται να σχετίζεται με προμήθεια εξοπλιστικών, ρωσικής και γαλλικής προέλευσης.

Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής, οι μίζες από τα εξοπλιστικά προγράμματα των τελευταίων 15 χρόνων που διερευνά η Δικαιοσύνη υπολογίζονται σε περίπου 1 δισ. ευρώ.

Όσο για τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη έχει παραπεμφθεί ομοφώνως στον αρμόδιο εισαγγελέα εφετών με απόφαση της Επιτροπής Ελέγχου των οικονομικών των κομμάτων και των βουλευτών για ανακριβή δήλωση «πόθεν έσχες» και παράνομη συμμετοχή σε off-shore.

Ζητείται καταλογισμός από το Ελεγκτικό Συνέδριο των δυο επίμαχων εμβασμάτων που φέρεται να κατέληξαν στην υπεράκτια εταιρεία Catalina Ltd. συμφερόντων του κ. Καρατζαφέρη, ύψους 1,65 εκατ. ευρώ, ως παρανόμως κτηθέντος, ώστε να περιέλθει το ποσό αυτό στο Δημόσιο.

Το πόρισμα «καίει» τον Γιώργο Καρατζαφέρη καταλήγει στη διαπίστωση ότι «δεν προκύπτει η πραγματική αιτία μεταβίβασης του ποσού των 1.650.000 ευρώ προς την Catalina International».

Πηγή Φωτογραφίας: Sooc.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα