Στο νοσοκομείο η πρώην βουλευτής της Ν.Δ Φωτεινή Πιπιλή

ΒΟΥΛΗ - Συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων και της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, με θέμα ημερήσιας διάταξης:
Ενημέρωση των μελών των Επιτροπών, σύμφωνα με το άρθρο 36 παρ.5 του Κ.τ.Β., από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού,  Ιωάννη Ανδριανό, για το θέμα της Οπαδικής Βίας, Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014. 
 (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
ΒΟΥΛΗ - Συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων και της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Ενημέρωση των μελών των Επιτροπών, σύμφωνα με το άρθρο 36 παρ.5 του Κ.τ.Β., από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Ιωάννη Ανδριανό, για το θέμα της Οπαδικής Βίας, Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Σε επέμβαση αποκατάστασης βλαβών στις καρωτίδες αναμένεται να υποβληθεί στο Αττικό νοσοκομείο η Φωτεινή Πιπιλή, που υπέστη την προηγούμενη εβδομάδα ήπιο εγκεφαλικό επεισόδιο

Σε επέμβαση αποκατάστασης βλαβών που εντοπίστηκαν στις καρωτίδες αρτηρίες θα προχωρήσουν εντός την ημέρας, οι θεράποντες γιατροί της δημοσιογράφου και πρώην βουλευτού Φωτεινής Πιπιλή, η οποία νοσηλεύεται από χθες στο Αττικό νοσοκομείο.

Ήδη, έχει γίνει ο προεγχειρητικός έλεγχος και διαπιστώθηκε μετά από υπέρηχο καρδιάς και καρδιογράφημα ότι η καρδιακή της λειτουργία είναι καλή.

Η Φωτεινή Πιπιλή την προηγούμενη εβδομάδα εκδήλωσε ήπιο εγκεφαλικό επεισόδιο το οποίο αντιμετωπίσθηκε με απόλυτη επιτυχία στον Ευαγγελισμό και η πορεία της υγείας της εξελίχθηκε ομαλά.

Το γεγονός ότι είναι καπνίστρια οδήγησε τους γιατρούς της να ζητήσουν διερεύνηση της κατάστασης των καρωτίδων της. Προγραμματισμένα εισήχθη χθες στο Αττικό νοσοκομείο, όπου ύστερα από τις απαραίτητες εξετάσεις διαπιστώθηκαν βλάβες στις αρτηρίες αυτές.

Αποφασίσθηκε από το νευροχειρουργικό τμήμα του νοσοκομείου, το οποίο εξειδικεύεται σε τέτοια περιστατικά, να γίνει άμεσα αποκατάσταση των βλαβών αυτών προκειμένου να αποφευχθεί ένα σοβαρότερο επεισόδιο στο μέλλον.

Η ίδια είναι σε καλή γενική κατάσταση και αντιμετωπίζει με ηρεμία το πρόβλημα υγείας της ακολουθώντας της συμβουλές των γιατρών της.

(Πηγή: ΑΠΕ)

SHARE:

24Media Network