Στο Βερολίνο ο Μητσοτάκης τέλη Αυγούστου - Θα συναντηθεί με Μέρκελ

Φωτό αρχείου: Συμμετοχή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στις Βρυξέλλες, την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019.
Φωτό αρχείου: Συμμετοχή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος στις Βρυξέλλες, την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019. EUROKINISSI

Η Γερμανίδα καγκελάριος τηλεφώνησε στο νέο πρωθυπουργό και τον κάλεσε στη γερμανική πρωτεύουσα. Το πρώτο ταξίδι όμως στο εξωτερικό θα είναι ως είθισται στην Κύπρο τέλη Ιουλίου.

Το Βερολίνο θα επισκεφθεί στο 3ο δεκαήμερο του Αυγούστου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ύστερα από πρόσκληση της Άνγκελα Μέρκελ.

Η Γερμανίδα Καγκελάριος, σύμφωνα με γαλάζιες πηγές, επικοινώνησε τηλεφωνικά το πρωί με τον Έλληνα Πρωθυπουργό για να τον συγχαρεί για τη μεγάλη του νίκη και τον προσκάλεσε να επισκεφθεί τη γερμανική πρωτεύουσα.

ADVERTISING

Ο κ. Μητσοτάκης την ευχαρίστησε και τις επόμενες μέρες αναμένεται να καθοριστεί ο ακριβής χρόνος της συνάντησης, που θα γίνει μετά τις 20 Αυγούστου όταν και θα ανοίξει η βουλή.  

Το πρώτο ταξίδι, ωστόσο, του νέου πρωθυπουργού θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο μετά τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης, οι οποίες θα διεξαχθούν το τριήμερο 20-22 Ιουλίου. Ο χρόνος της επίσκεψης οριστικοποιήθηκε χθες σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο κ. Μητσοτάκης με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκο Αναστασιάδη ο οποίος επίσης τον συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων του.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυριάκος Μητσοτάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Το πρώτο ΦΕΚ της κυβέρνησης Μητσοτάκη: Στο Προστασίας του Πολίτη η ευθύνη για τις φυλακές

Ο πρώτος πρωινός καφές του Μητσοτάκη στο Μαξίμου - Ποιοι συμμετείχαν

Ορκίστηκε η κυβέρνηση Μητσοτάκη - Οι δηλώσεις των μελών της

SHARE:

24Media Network