Στον ανακριτή οι συλληφθέντες από τα χθεσινά επεισόδια

Στον ανακριτή οι συλληφθέντες από τα χθεσινά επεισόδια

Ποινικές διώξεις ασκήθηκαν κατά των συλληφθέντων στα χτεσινά επεισόδια στον ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας

Ποινική δίωξη για σωρεία αδικημάτων, ακομη και κακουργηματικών, ασκήθηκαν κατά των συλληφθέντων κατά τα χτεσινά επεισόδια στον ποδοσφαιρικό αγώνα ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Οι κατηγορούμενοι διώκονται μεταξύ άλλων για παράβαση του νόμου περί εξωσχολικού αθλητισμού, έκρηξη, κατοχή εκρηκτικών, βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, διατάραξη κοινής ειρήνης και αντίσταση κατά της αρχής.

Αναμένεται να παραπεμφθούν ενώπιον του τακτικού ανακριτή προκειμένου να απολογηθούν για όσα τους καταλογίζονται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα