Στους “Ανεξάρτητους Έλληνες” και η Μίκα Ιατρίδη

Στους “Ανεξάρτητους Έλληνες” και η Μίκα Ιατρίδη
ΑΘΗΝΑ-Βουλή ,συζήτηση 2η ημέρα για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου, που θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή τα μεσάνυχτα με ονομαστική ψηφοφορία// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΜΙΚΑ ΤΣΑΜΠΙΚΑ-ΙΑΤΡΙΔΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ.(EUROKINISSI-ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Εννέα βουλευτές προσχώρησαν στους "Ανεξάρτητους Έλληνες". Διαβάστε αναλυτικά ποιοι είναι

Την απόφασή της να συμπαραταχθεί με το κόμμα “Ανεξάρτητοι Έλληνες” του Πάνου Καμμένου ανακοίνωσε η βουλευτής Δωδεκανήσου Τσαμπίκα (Μίκα) Ιατρίδη, η οποία είχε διαγραφεί πρόσφατα από την Νέα Δημοκρατία.

Σε δηλώσεις της η κ. Ιατρίδη υπεραμύνεται της επιλογής της να μη ψηφίσει το δεύτερο μνημόνιο, επισημαίνοντας ότι τα δύο τελευταία χρόνια οι Έλληνες πολίτες εκβιάζονται και τρομοκρατούνται.

“Αποφάσισα να συμμετάσχω στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, για να δώσουμε ξανά δύναμη στην ελπίδα και αξιοπρέπεια στις ζωές μας”, αναφέρει η κ. Ιατρίδη.

Την προσχώρησή της στους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου ανακοίνωσε και η βουλευτής Σερρών, Μαρία Κόλλια.

Με την προσχώρηση Ιατρίδη και Κόλλια, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, μετρούν ήδη εννιά βουλευτές, και θέλουν άλλον ένα για να συμπληρώσουν κοινοβουλευτική ομάδα.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μετρούν μέχρι στιγμής τους εξής εννέα βουλευτές: Πάνο Καμμένο, Β’ Αθήνας, Έλενα Κουντουρά, Α’ Αθήνας, Παναγιώτη Μελά, Α’ Πειραιά και Νήσων, Κώστα Μαρκόπουλο, Π.Ε. Εύβοιας, Δημήτρη Σταμάτη, Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Χρήστο Ζώη, Π.Ε. Λάρισας, Μίκα Ιατρίδη, Π.Ε. Δωδεκανήσων, Σπυρο Γαληνό, Π.Ε. Λέσβο, Μαρία Κόλλια Π.Ε Σερρών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα