Συγκεντρώθηκε η πρώτη δόση αλληλεγγύης του ΠΑΜΕ για τους σεισμοπαθείς

default image

Έτοιμη να σταλεί στην Κεφαλονιά η πρώτη δόση αλληλεγγύης που συλλέχθηκε μέσω του ΠΑΜΕ, της συνδικαλιστικής παράταξης που πρόσκειται στο ΚΚΕ

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ για συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων και άλλων ειδών για το λαό της Κεφαλονιάς, συνδικάτα, λαϊκές επιτροπές, εργαζόμενοι, άνεργοι συγκέντρωσαν μια πρώτη δόση αλληλεγγύης.

Συγκεντρώθηκαν:

– 500 κιλά ρύζι, 500 κιλά φασόλια, 500 κιλά φακές, 1000 κιλά μακαρόνια, 1500 κιλά γάλα και φαρμακευτικό υλικό. Όλα αυτά θα σταλούν στο Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς το Σάββατο 8 Φλεβάρη για να διατεθούν στις ανάγκες του λαού της περιοχής.

Επιπλέον, η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ καλεί όλα τα Εργατικά Κέντρα, τις Ομοσπονδίες, τα συνδικάτα, τις λαϊκές επιτροπές, την εργατική τάξη, τα λαϊκά στρώματα να δυναμώσουν την αλληλεγγύη τους συγκεντρώνοντας όσο περισσότερα είδη πρώτης ανάγκης μπορούν.

Να δυναμώσει ο αγώνας για τη λύση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο λαός της Κεφαλονιάς με την απαίτηση από την κυβέρνηση να πάρει άμεσα, ουσιαστικά μέτρα για την ανακούφιση των πληγέντων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα