Συγκίνησε η παιδική χορωδία στην επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας

Η παιδική χορωδία της Λυρικής Σκηνής στην δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την 45η επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας
Η παιδική χορωδία της Λυρικής Σκηνής στην δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την 45η επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας EUROKINISSI

Η παιδική χορωδία της Λυρικής Σκηνής έψαλε για πρώτη φορά φέτος τον εθνικό ύμνο, συγκινώντας τους παρευρισκομένους στην δεξίωση για την επέτειο αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Άνοιξε πάλι ο κήπος του Προεδρικού Μεγάρου μετά από δύο χρόνια, καθώς πέρσι είχε ματαιωθεί η δεξίωση λόγω της τραγωδίας στο Μάτι, για να εορτασθεί η επέτειος αποκατάστασης της Δημοκρατίας, σαν σήμερα πριν 45 χρόνια.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί βρέθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο για να τιμήσουν με την παρουσία τους τη σημερινή μέρα.

Ο ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος απηύθυνε μήνυμα προς την Τουρκία μέσω της ομιλίας του, ενώ αναφέρθηκε στο Μάτι, καθώς και στο ότι η Χρυσή Αυγή έμεινε εκτός Βουλής.

Την παράσταση, όμως, έκλεψε η παιδική χορωδία της Λυρικής Σκηνής, που για πρώτη φορά φέτος έψαλε τον εθνικό ύμνο, συγκινώντας τους παρευρισκομένους και κερδίζοντας τις εντυπώσεις όλων.

Τα παιδιά της χορωδίας ήταν ντυμένα στα λευκά και τραγούδησαν με σεμνότητα και απόλυτο συγχρονισμό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Προκόπης Παυλόπουλος, Μητσοτάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Παυλόπουλος: Το διεθνές δίκαιο επιβάλλει την υπεράσπιση της ΑΟΖ της Κύπρου

Στεφάνι στην προτομή του Σπύρου Μουστακλή κατέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Ποιοι είναι οι αντιστασιακοί που καλεί ο Προκόπης Παυλόπουλος στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο

SHARE: