Συλλυπητήρια πολιτικής ηγεσίας για τον θάνατο του Επισμηναγού Νικόλαου Βασιλείου

Συλλυπητήρια πολιτικής ηγεσίας για τον θάνατο του Επισμηναγού Νικόλαου Βασιλείου
Εκπαιδευτικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας Εκπαιδευτικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος εκφράζει τη θλίψη του για τον άδικο χαμό του κυβερνήτη του εκπαιδευτικού αεροσκάφους Τ-2 που κατέπεσε στην Τρίπολη. Τρίημερο πένθος στην Πολεμική Αεροπορία.

Τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του επισμηναγού Νικόλαου Βασιλείου, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά την πτώση εκπαιδευτικού αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε κοντά στην Τρίπολη, εξέφρασε με δήλωσή του ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

«Ο άδικος χαμός του άξιου και πολύπειρου επισμηναγού της Πολεμικής Αεροπορίας, Νικόλαου Βασιλείου, την ώρα του καθήκοντος, μας γεμίζει βαθιά θλίψη.

Η πατρίδα δεν θα τον ξεχάσει. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του πιλότου μας», έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας στο twitter.

Συλληπτήρια δήλωση ανήρτησε και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης: «Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για τον θάνατο του Επισμηναγού Νικόλαου Βασιλείου που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος. Η τόσο άδικη απώλειά του υπογραμμίζει τις δύσκολες συνθήκες μέσα στις οποίες τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων εκπαιδεύονται καθημερινά προκειμένου να υπερασπίζονται την ασφάλεια της Πατρίδας μας. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και την οικογένεια της Πολεμικής μας Αεροπορίας».

Κουρουμπλής: Η σκέψη μας στην οικογένειά του

Τη Βαθιά θλίψη και οδύνη του για την απώλεια του κυβερνήτη του διθέσιου αεροσκάφους Τ2 που κατέπεσε σήμερα το πρωί βορείως της Σπάρτης στη διάρκεια εκπαιδευτικής πτήσης εξέφρασε ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Βαθιά θλίψη και οδύνη για τον επισμηναγό της Πολεμικής μας Αεροπορίας Νικόλαο Βασιλείου που έπεσε πάνω στο καθήκον σήμερα το πρωί. Η σκέψη μας τώρα βρίσκεται στην οικογένεια και τους συναδέλφους του. Θερμά συλλυπητήρια» αναφέρει στο μήνυμά του ο υπουργός.

Κικίλιας: Ανείπωτη θλίψη

Την «ανείπωτη θλίψη» του για τον θάνατο του κυβερνήτη του εκπαιδευτικού αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας που συνετρίβη το πρωί εξέφρασε ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Ν.Δ., Βασίλης Κικίλιας.

Δήλωση Λοβέρδου

«Τιμούμε τον Επισμηναγό Νικόλαο Βασιλείου που έπεσε ευόρκως κατά την  εκτέλεση του καθήκοντος και απευθύνουμε συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και την οικογένεια της Πολεμικής Αεροπορίας» αναφέρει στη δήλωσή του ο υπεύθυνος ΚΤΕ Εξωτερικών και Άμυνας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος.

Ανακοίνωση Ποταμιού

«Το Ποτάμι εκφράζει τη λύπη του για το σημερινό συμβάν της πτώσης του εκπαιδευτικού αεροσκάφους Τ-2 της 120 ΠΕΑ που έχει έδρα την Καλαμάτα και για την αναγκαστική εγκατάλειψή του από τους δύο χειριστές.

Θρηνούμε την απώλεια του χειριστή Επισμηναγού Νικολάου Βασιλείου και εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του.»

ΚΚΕ: Θλίψη για τον θάνατο του πιλότου

Τη θλίψη του για τον θάνατο του κυβερνήτη του εκπαιδευτικού αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας, που κατέπεσε σήμερα  στη Σπάρτη, εξέφρασε το ΚΚΕ.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα εκφράζει επίσης τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του θύματος και ζητά να διερευνηθούν άμεσα τα αίτια του δυστυχήματος.

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι θα κηρυχθεί τριήμερο πένθος στην Πολεμική Αεροπορία.

Συλλυπητήρια ΛΑ.Ε.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης εξέφρασε την θλίψη του και τα βαθιά συλλυπητήριά του στην οικογένεια του κυβερνήτη του εκπαιδευτικού αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας για τον άδικο θάνατό του στην εκτέλεση των καθηκόντων του.

«Επιτέλους, κάποτε πρέπει να αποδοθούν ευθύνες στους υψηλά ιστάμενους και στην πολιτική ηγεσία για τέτοιου είδους τραγωδίες και όχι ως συνήθως να επιρρίπτονται τα πάντα στα αδικοχαμένα θύματα» τόνισε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα