Συνάντηση Γεννηματά με Σημίτη τη Δευτέρα

Συνάντηση Γεννηματά με Σημίτη τη Δευτέρα
Η Φώφη Γεννηματά με τον Κώστα Σημίτη στο συνέδριο "Η Ελλάδα μετά ΙΙ" με θέμα : Στον απόηχο της ΔΕΘ- Η πορεία της χώρας μέχρι τις εκλογές. Eurokinissi

Για "πολιτικό σχέδιο που οργάνωσαν εναντίον της δημοκρατικής παράταξης Μαξίμου, ΑΝΕΛ και η καραμανλική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ με την ανοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη", κάνουν λόγο από το Κίνημα Αλλαγής

Με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη, το άνοιγμα των λογαριασμών του οποίου έχει ζητήσει η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, θα συναντηθεί σύμφωνα με πηγές της Χαριλάου Τρικούπη τη Δευτέρα η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννημάτα.

“O ΣΥΡΙΖΑ, οι δεξιές και ακροδεξιές παραφυάδες του δεν έχουν το ηθικό και πολιτικό ανάστημα να σταθούν απέναντι στη Δημοκρατική Παράταξη.

Γι’ αυτό επιλέγουν τη λάσπη. Θα τους γυρίσει μπούμερανγκ” υποστήριξε σε δήλωση του ο εκπρόσωπος τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης.

Από τη Χαριλάου Τρικούπη κάνουν λόγο για “πολιτικό σχέδιο που οργάνωσαν εναντίον της δημοκρατικής παράταξης Μαξίμου, ΑΝΕΛ και η καραμανλική συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ με την ανοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη”.

Υπενθυμίζεται ότι χθες η κ.Γεννηματά είχε συγκρουστεί στη Βουλή με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για το ζήτημα. Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ υπερασπίστηκε τον Κ. Σημίτη , χαρακτηρίζοντας αδίστακτη την κυβέρνηση.

Ειδικότερα υποστήριξε ότι η κυβέρνηση έφτασε στο να προσπαθήσει να πλήξει τον Κ. Σημίτη, «τον πρωθυπουργό της ΟΝΕ, του Ελσίνκι, της ένταξης της Κύπρου στην Ε.Ε, των μεγάλων έργων που άλλαξαν την εικόνα της χώρας». Απευθυνόμενη στο ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε: «πάρτε το απόφαση δεν μας αγγίζετε. Αυτά που κάνετε θα σας γυρίσουν μπούμερανγκ», ενώ υποστήριξε ότι με πλειοψηφία του ΠΑΣΟΚ δόθηκαν τα νομοθετικά εργαλεία στην Δικαιοσύνη για να παραπεμφθούν οι πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα