Συνάντηση Τσίπρα με Γκουρία και Γιούνκερ

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συνομιλεί με τον γενικό γραμματέα του Οργανισμού Οικονομικής Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) Άνχελ Γκουρία την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015, κατα την συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξιμου.
(EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας συνομιλεί με τον γενικό γραμματέα του Οργανισμού Οικονομικής Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ) Άνχελ Γκουρία την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015, κατα την συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξιμου. (EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Με τον επικεφαλής του ΟΟΣΑ και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θα συναντηθεί διαδοχικά εντός της εβδομάδας ο πρωθυπουργός

Συναντήσεις με τον επικεφαλής του ΟΟΣΑ 'Ανχελ Γκουρία και τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ θα έχει, μέσα στην εβδομάδα, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, ο κ. Τσίπρας την προσεχή Πέμπτη (12 Μαρτίου) θα μιλήσει στον ΟΟΣΑ, στο Παρίσι, ενώ θα συναντηθεί και με τον επικεφαλής του ΟΟΣΑ 'Ανχελ Γκουρία.

Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει για τις μεταρρυθμίσεις που θα γίνουν στην Ελλάδα, προκειμένου να αποκατασταθεί η δημόσια διοίκηση για να αντιμετωπιστεί η φοροδιαφυγή και να αποκατασταθεί η κοινωνική δικαιοσύνη.

Εξάλλου, την Παρασκευή 13 Μαρτίου, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στις Βρυξέλλες (στις 09:00, τοπική ώρα) με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, προκειμένου να συζητήσουν το πώς η Ελλάδα θα αξιοποιήσει ευρωπαϊκά κονδύλια για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αλέξης Τσίπρας
SHARE:

24Media Network