Συνάντηση Τσίπρα με τον νέο Τούρκο πρέσβη

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Μέγαρο Μαξίμου EUROKINISSI

Ο Έλληνας πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στη Τουρκία την Τρίτη και την Τετάρτη κατά την οποία θα έχει συνάντηση με τον Ερντογάν.

Συνάντηση με τον νέο πρέσβη της Τουρκικής Δημοκρατίας, Burak Özügergin, είχε το Σάββατο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ενόψει της επίσκεψης του στην Τουρκία την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου.

ADVERTISING

Να θυμίσουμε ότι η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στην Άγκυρα και θα ακολουθήσουν συνέντευξη Τύπου και δείπνο που θα παραθέσει ο δεύτερος.

Την επόμενη μέρα, ο κ. Τσίπρας θα επισκεφθεί την Κωνσταντινούπολη, όπου θα έχει και συνάντηση στη θεολογική σχολή της Χάλκης με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αλέξης Τσίπρας, Τουρκία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βαρθολομαίος: Έχει ιδιαίτερο συμβολισμό η επίσκεψη Τσίπρα στη Χάλκη

Στην Άγκυρα η συνάντηση Τσίπρα - Ερντογάν στις 5 Φεβρουαρίου

Την Τρίτη η συνάντηση Τσίπρα - Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη

SHARE:

24Media Network