Συνάντηση Βενιζέλου – Κέρι με το βλέμμα στην ελληνική προεδρία

Συνάντηση Βενιζέλου – Κέρι με το βλέμμα στην ελληνική προεδρία
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ(ΒΟΥΛΗ)-EUROKINISSI--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ Eurokinissi

Συνάντηση με τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών θα έχει ο Ευάγγελος Βενιζέλος την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, θα συναντηθεί με τον Αμερικανό ομόλογό του Τζον Κέρι στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ την ερχόμενη Πέμπτη 16η Ιανουαρίου.

Ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος θα μεταβεί στην Ουάσιγκτον την Τρίτη, προερχόμενος από το Παρίσι, αναμένεται επίσης να συναντηθεί με στελέχη της Βουλής και της Γερουσίας των ΗΠΑ.

Στη συνάντηση Βενιζέλου-Κέρι θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, μια σειρά θεμάτων που αφορούν τις ελληνοαμερικανικές και τις ευρωατλαντικές σχέσεις, συμπεριλαμβανομένων της Ελληνικής Προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, του Κυπριακού, του θέματος της ονομασίας της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας, ενεργειακών ζητημάτων και του ρόλου της χώρας μας στην ευρύτερη περιοχή.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα