Συνέδριο ΔΗΜΑΡ: Το βράδυ οι πολιτικές αποφάσεις. Αύριο η εκλογή του διαδόχου του Φώτη Κουβέλη

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης ψηφίζει σε εκλογικό τμήμα του Περιστερίου την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015. 
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης ψηφίζει σε εκλογικό τμήμα του Περιστερίου την Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα το συνέδριο της ΔΗΜΑΡ

Με τοποθετήσεις των στελεχών-συνέδρων του κόμματος συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα το 4ο Συνέδριο της ΔΗΜΑΡ, στο σινέ Κεραμεικός. Στο επίκεντρο των ομιλιών βρίσκονται οι πολιτικές εξελίξεις για την ολοκλήρωση της διαπραγματευσης και οι διαπραγματευτικοί χειρισμοί της κυβέρνησης, ο απολογισμός του κόμματος τα τελευταία χρόνια και η πολιτική κατεύθυνση που θα πρέπει να ακολουθήσει.

Οι ομιλίες ολοκληρώνονται το βράδυ, όπου αναμένεται να μιλήσουν οι δύο υποψήφιοι για την ηγεσία του κόμματος Μαρία Γιαννακάκη, πρώην βουλευτής και Θανάσης Θεοχαρόπουλος, πρώην γραμματέας της ΔΗΜΑΡ. Κατά τη χθεσινοβραδυνή του ομιλία προς τους συνέδρους ο Φώτης Κουβέλης ανακοίνωσε την απόφαση του να αποχωρήσει από την προεδρία.

Το βράδυ αναμένεται να διεξαχθούν οι ψηφοφορίες για την πολιτική απόφαση, ενώ το Συνέδριο ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή με την εκλογή νέας Κεντρικής Επιτροπής και νέου Προέδρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Δημοκρατική Αριστερά
SHARE:

24Media Network