ΣΥΡΙΖΑ: ”Απαράδεκτη κομματική προπαγάνδα με σκίτσα στο covid19.gov.gr”

ΣΥΡΙΖΑ: ”Απαράδεκτη κομματική προπαγάνδα με σκίτσα στο covid19.gov.gr”
Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Eurokinissi

Τη σφοδρή αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, προκάλεσε η ανάρτηση σκίτσων σε κρατική ιστοσελίδα, που αντί για τον κορονοϊό, είχαν ως θέμα την... αντιπολίτευση. "Εχει και η χυδαιότητα τα όριά της", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε με δηκτικό τρόπο την -για λίγες ώρες ανάρτηση- σκίτσων, πολλά από τα οποία είχαν ως θέμα την αντιπολίτευση και όχι τον κορονοϊό, στην κρατική ιστοσελίδα covid19.gov.gr. Μετά την θύελλα αντιδράσεων, τα σκίτσα κατέβηκαν.

Ενδεικτική είναι μάλιστα η αντίδραση του Δημήτρη Χαντζόπουλου, που ήταν ένας εκ των σκιτσογράφων, του οποίου τα σκίτσα αναρτήθηκαν. Όπως αναφέρει είχε δώσει άδεια να αναρτηθούν σκίτσα με θέμα τον κορονοϊό και όχι με θέμα την πολιτική.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για “απαράδεκτη κομματική προπαγάνδα”, σε επίσημο σάιτ της ελληνικής κυβέρνησης.

Αναλυτικά το σχόλιο του Γραφείο Τύπου:

“Δεν έφτανε στον κ. Μητσοτάκη το καθημερινό λιβανιστήρι, τώρα έφτασε στο σημείο να χρησιμοποιεί το επίσημο σάιτ της ελληνικής κυβέρνησης για κομματική προπαγάνδα με σκίτσα. Κατάφερε να τον καταγγέλλουν και οι ίδιοι οι σκιτσογράφοι, που μόνο ως ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να κατηγορηθούν, οι οποίοι είχαν δώσει την άδειά τους για να χρησιμοποιούνται σκίτσα μόνο για τον κορονοϊό και όχι για τις κομματικές επιδιώξεις του κ. Μητσοτάκη. Έχει και η χυδαιότητα τα όριά της”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα