ΣΥΡΙΖΑ: “Το φιάσκο της τηλεκατάρτισης είναι σκάνδαλο πρώτου μεγέθους”

ΣΥΡΙΖΑ: “Το φιάσκο της τηλεκατάρτισης είναι σκάνδαλο πρώτου μεγέθους”
Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ Eurokinissi

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει, ότι το φιάσκο της τηλεκατάρτισης των επιστημόνων δεν ήταν απλώς μια ακόμα κυβερνητική αστοχία, αλλά σκάνδαλο πρώτου μεγάθους.

«Σκάνδαλο πρώτου μεγέθους» χαρακτηρίζει σε σημερινή του ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ τις εξελίξεις αναφορικά με τα προγράμματα τηλεκατάρτισης των επιστημόνων.

«Το σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της “Εφημερίδας των Συντακτών” αποδεικνύει ότι το φιάσκο της τηλεκατάρτισης των επιστημόνων δεν ήταν απλώς μια ακόμα κυβερνητική αστοχία. Πρόκειται για ένα σκάνδαλο πρώτου μεγέθους στο οποίο εμπλέκονται επιχειρηματικά συμφέροντα που συνδέονται με το ίδιο το κόμμα της ΝΔ», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Συνεχίζοντας, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι «έτσι εξηγείται προφανώς και η φυγομαχία του κ. Μητσοτάκη που αρνείται να απαντήσει στη σχετική επίκαιρη ερώτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα».

«Όσο όμως και να το αποφεύγει, θα κληθεί τελικά να δώσει εξηγήσεις. Ο κ. Μητσοτάκης θα απολογηθεί για το πάρτι εκατομμυρίων προς κολλητούς και ημετέρους που έστησε η κυβέρνησή του εν μέσω πανδημίας και πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης», καταλήγει η εν λόγω ανακοίνωση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα