ΣΥΡΙΖΑ για επιτροπή ΛΟΑΤΚΙ+: “Ο κ. Μητσοτάκης να δεσμευθεί για πολιτικό γάμο για όλους”

ΣΥΡΙΖΑ για επιτροπή ΛΟΑΤΚΙ+: “Ο κ. Μητσοτάκης να δεσμευθεί για πολιτικό γάμο για όλους”
Λογότυπο ΛΟΑΤΚΙ+ ΣΥΡΙΖΑ

"Ο κ. Μητσοτάκης υποκριτικά προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις", σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του σχετικά με την κυβερνητική επιτροπή για την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

«Μετά την καταψήφιση από τον κ. Ζαγοράκη της έκθεσης για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας και μετά τον αδιανόητο ισχυρισμό του κ. Αθανασίου ότι “κακώς καταργήθηκε η παρά φύση ασέλγεια” που ποινικοποίησε τις σχέσεις ομόφυλων ζευγαριών, σήμερα ο κ. Μητσοτάκης υποκριτικά προσπαθεί να διασκεδάσει τις εντυπώσεις», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του σχετικά με την κυβερνητική επιτροπή για την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

«Φυσικά κανείς δεν ξεχνάει την αντιδραστική στάση της ΝΔ και του ίδιου προσωπικά όταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έφερε τις πρώτες μεγάλες τομές υπέρ των δικαιωμάτων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας», συνεχίζει και καταλήγει:

«Αν ενδιαφέρεται πραγματικά ο κ. Μητσοτάκης και δεν υποκρίνεται για μια ακόμη φορά, μπορεί αντί για Επιτροπές για τα μάτια του κόσμου, σε πρώτη φάση απλά να δεσμευθεί πως συμφωνεί με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για πολιτικό γάμο για όλους και να διαμορφώσει το σχετικό νομικό πλαίσιο».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα