Ζαγοράκης: “Στηρίζω τους ΛΟΑΤΚΙ+, εκ παραδρομής η αρχική μου καταψήφιση στο Ευρωκοινοβούλιο”

Ζαγοράκης: “Στηρίζω τους ΛΟΑΤΚΙ+, εκ παραδρομής η αρχική μου καταψήφιση στο Ευρωκοινοβούλιο”
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης Eurokinissi

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης διευκρινίζει ότι κατόπιν διορθωτικής ψήφου υπερψήφισε το κείμενο που κατατέθηκε στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, αφού αρχικά το είχε καταψηφίσει εκ παραδρομής.

Σε ψήφισμα που εγκρίθηκε με μεγάλη πλειοψηφία την Τετάρτη 10/3, οι ευρωβουλευτές εξέφρασαν τη βαθιά τους ανησυχία για τον αυξανόμενο αριθμό επιθέσεων σε λεσβίες, ομοφυλόφιλους, αμφιφυλόφιλους, διεμφυλικούς και μεσόφυλους στην ΕΕ, κηρύσσοντας την Ένωση “Ελεύθερη Ζώνη για ΛΟΑΤΚΙ”.

Μεταξύ αυτών που ψήφισαν “κατά” στο ψήφισμα ήταν ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Θοδωρής Ζαγοράκης.

 

Με ανάρτησή του στο Facebook ο Θοδωρής Ζαγοράκης διευκρινίζει ότι κατόπιν διορθωτικής ψήφου υπερψήφισε το κείμενο που κατατέθηκε στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, αφού αρχικά το είχε καταψηφίσει εκ παραδρομής.

“Την προηγούμενη εβδομάδα υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου έκθεση για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Όπως μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό από τα δημοσιευμένα αποτελέσματα στην ιστοσελίδα του Ευρωκοινοβουλίου ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑ ΟΛΕΣ τις τροπολογίες ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα.

Εκ παραδρομής στην τελική ψηφοφορία καταψήφισα το τελικό κείμενο και προφανώς υπήρξε διορθωτική ψήφος ΥΠΕΡΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ το.

Τα αυτονόητα δεν είναι υπό συζήτηση!!”, έγραψε.

Την προηγούμενη εβδομάδα υπερψηφίστηκε στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου έκθεση για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+…

Δημοσιεύτηκε από
Θοδωρής Ζαγοράκης / Thodoris Zagorakis στις 
Δευτέρα, 15 Μαρτίου 2021

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα