ΣΥΡΙΖΑ για Φουρθιώτη: Η κυβέρνηση δεν απάντησε ποτέ για τις σχέσεις της μαζί του

Ο Μένιος Φουρθιώτης
Ο Μένιος Φουρθιώτης ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ / PAPADAKIS PRESS

"Τι είναι αυτό που συνδέει την κυβέρνηση Μητσοτάκη με τον τηλεπαρουσιαστή;", αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανακοίνωσή του για την αποφυλάκιση Φουρθιώτη

Ανακοίνωση με την οποία σχολιάζει την αποφυλάκιση του Μένιου Φουρθιώτη εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, αφήνοντας αιχμές για την σχέση του παρουσιαστή με την κυβέρνηση και την απαγόρευση τηλεοπτικών εμφανίσεων που του επιβλήθηκε.

"Μετά τους ύμνους στην γενική γραμματέα αντιεγκληματικής πολιτικής κα. Νικολάου και τα προκλητικά προνόμια εντός του σωφρονιστικού καταστήματος, όπως καταγγέλλουν οι συγκρατούμενοι του, ο τηλεπαρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης αποφυλακίζεται μετά από 5 μήνες πάρα τις βαρύτατες κατηγορίες. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ουδέποτε απάντησε για τις σχέσεις της με έναν άνθρωπο ο οποίος έφτασε στο σημείο να τραμπουκίσει ακόμα και υπουργό της εντός του γραφείου του. Γεγονός που είχε σαν συνέπεια την απομάκρυνση του... υπουργού.

ADVERTISING

Πέντε μήνες μετά τα αμείλικτα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα. Τι είναι αυτό που συνδέει την κυβέρνηση Μητσοτάκη με τον τηλεπαρουσιαστή;

Σε κάθε περίπτωση, έχει ενδιαφέρον ότι ανάμεσα στους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν είναι και η απαγόρευση τηλεοπτικών εμφανίσεων. Φαίνεται ότι κάποιοι προνόησαν ώστε να μην βρεθούν σε δυσάρεστες εκπλήξεις από τυχόν αποκαλύψεις", αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Μένιος Φουρθιώτης
SHARE:

24Media Network