ΣΥΡΙΖΑ για υπόθεση Ν.Γεωργιάδη: Να τοποθετηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου
Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου EUROKINISSI

"Οι αντικρουόμενες δηλώσεις στελεχών της που αυξάνουν τα ερωτήματα για την ενοχική στάση της ΝΔ" σημειώνει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζοντας ότι "πρέπει να αναλάβει την ευθύνη των άθλιων χειρισμών συγκάλυψης και στήριξης".

Ποια είναι τελικά η θέση της ΝΔ για την υπόθεση του κ. Νίκου Γεωργιάδη και ποιος από τα στελέχη της την εκφράζει, διερωτάται με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ καλεί τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, να πάρει ο ίδιος θέση για το θέμα.

«Η χτεσινή σιωπή της ΝΔ στα ερωτήματα που έθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση του Νίκου Γεωργιάδη συνοδεύτηκε από αντικρουόμενες δηλώσεις στελεχών της που αυξάνουν τα ερωτήματα για την ενοχική στάση της ΝΔ.

ADVERTISING

Τελικά ποια είναι η θέση της ΝΔ και ποιος την εκφράζει; Ο κ. Βορίδης που σε χτεσινή του παρέμβαση στην ΕΡΤ απέρριψε τα της σκευωρίας ή ο κ. Αυγενάκης που πρώτος τα διατύπωσε; Ισχύει ακόμα ο ισχυρισμός της ΝΔ για “πολιτικό κανιβαλισμό” εναντίον του Ν. Γεωργιάδη όπως ισχυρίστηκε σε σχετική δήλωση “πηγών” της;», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το κυβερνών κόμμα και καταλήγει:

«Η παρουσία τόσων κεντρικών στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη δίκη Γεωργιάδη ήταν προσωπική τους απόφαση; Πώς την κρίνει η ΝΔ; Ισχύουν τα σχετικά δημοσιεύματα, αλλά και οι καταγγελίες του πρώην βουλευτή της ΝΔ κ. Σπύρου για τον ενεργό ρόλο του κ. Γεωργιάδη ακόμα και στη σύνταξη των ψηφοδελτίων της ΝΔ;

Επιβεβαιώνει η αξιωματική αντιπολίτευση τα όσα ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του ο κ. Γεωργιάδης σχετικά με τον διάλογό του με τον κ. Μητσοτάκη που τον συμβούλεψε εικονικά να απομακρυνθεί μέχρι να περάσει το θέμα;

Τελικά τι έχει να πει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την υπόθεση Γεωργιάδη; Δικός του σύμβουλος και στενός συνεργάτης ήταν και θα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη των άθλιων χειρισμών συγκάλυψης και στήριξής».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Το θέμα Ν. Γεωργιάδη θέλει να κλείσει η ΝΔ και ανοίγει μέτωπο με ΣΥΡΙΖΑ για Μ. Βρετανία

ΝΔ: Η κομματική ιδιότητα του Νίκου Γεωργιάδη έχει ανασταλεί

Κικίλιας για Ν. Γεωργιάδη: Έχει τρία χρόνια που αποχώρησε από τη ΝΔ οικειοθελώς

Φαήλος Κρανιδιώτης: Όταν μιλάς για πολιτική σκευωρία είναι προσβολή στη Δικαιοσύνη

SHARE:

24Media Network