ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση διευκολύνει τους πλούσιους και όχι τη δημόσια υγεία

Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.
Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ. EUROKINISSI

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη δόση των 3,5 εκατομμυρίων των τηλεοπτικών σταθμών ενώ ταυτόχρονα την κατηγορεί για φαρισαϊσμό.

"Μετά τα 11. εκατ. ευρώ που η κυβέρνηση μοιράζει με αδιαφάνεια και επιλεκτικά στον Τύπο, με σημερινή της απόφαση παραπέμπει για το 2021 τη δόση των 3,5 εκατ. ευρώ που οφείλει να καταβάλλει κάθε κανάλι για την άδεια πανελλαδικής εμβέλειας, δηλαδή 21 εκατ. ευρώ συνολικά.Και αυτά μετά τις προκλητικές αποφάσεις για τους κλινικάρχες και τους εργολάβους παραχωρησιούχους των διοδίων στις εθνικές οδούς." αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η Κουμουνδούρου συνεχίζει τονίζοντας οτι "το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη διευκολύνει κάποιους από τους πιο πλούσιους Έλληνες με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, την ώρα που έναν μήνα μετά το ξέσπασμα της πανδημίας αρνείται να ενισχύσει τη δημόσια Υγεία με προσλήψεις μόνιμου ιατρικού προσωπικού και ενώ εκατομμύρια εργαζόμενοι, επαγγελματίες και μικρομεσαίοι καλούνται να αντιμετωπίσουν με δειλά, ανεπαρκή και αποσπασματικά μέτρα το φάσμα της φτώχειας του λουκέτου και της ανεργίας".

"Πρόκειται για πράξη ηθικά και πολιτικά απαράδεκτη, που επιβεβαιώνει ότι η έκκληση του κ. Μητσοτάκη για απόδοση του 50% των αποδοχών των βουλευτών για να μαζευτούν περίπου 300.000 ευρώ για την ενίσχυση της δημόσιας Υγείας, δεν είναι τίποτε άλλο παρά η επιτομή του φαρισαϊσμού" καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Κορονοϊός
SHARE:

24Media Network