ΣΥΡΙΖΑ: Η τραγωδία που ζει η χώρα μας έχει την υπογραφή Μητσοτάκη

ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΡΙΖΑ EUROKINISSI

Για "κατάρρευση του ΕΣΥ" και "τραγωδία με την υπογραφή του Κυριάκου Μητσοτάκη", κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία για τη διαχείριση της πανδημίας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μεταξύ άλλων, κάνει λόγο για κατάρρευση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ενώ επισημαίνονται οι καταγγελίες γιατρών του νοσοκομείου Παπανικολάου, στις οποίες αναφέρεται ότι μη εξειδικευμένο προσωπικό έχει αναλάβει τη φροντίδα ασθενών με κορονοϊό.

ADVERTISING

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

Η κατάρρευση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και οι μαρτυρίες των ανθρώπων του δείχνουν πως η τραγωδία που ζει η χώρα μας για τέταρτη συνεχή φορά έχουν την υπογραφή του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τελευταίο επεισόδιο στην κατάρρευση του κυβερνητικού success story είναι το εξώδικο 36 γιατρών του Νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης με το οποίο καταγγέλλουν - για την ακρίβεια επιβεβαιώνουν τις εδώ και καιρό επισημάνσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ότι τη νοσηλεία ασθενών με κορονοϊό αναλαμβάνουν μη εξειδικευμένοι στην απαιτούμενη φροντίδα γιατροί άλλων ειδικοτήτων.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Δημοκρατία, λόγω έλλειψης ειδικοτήτων η Διοίκηση του Νοσοκομείου ορίζει υπεύθυνους παρακολούθησης ασθενών με Covid χειρουργούς και οφθαλμιάτρους! Και το Παπανικολάου δυστυχώς δεν είναι η εξαίρεση.

Αλλά αυτά συμβαίνουν όταν τα βολεμένα κυβερνητικά στελέχη και ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης αντιμετωπίζουν την ενίσχυση του ΕΣΥ ως πολυτέλεια.

Αρνούνται να εφαρμόσουν ένα σχέδιο αξιοποίησης όλων των δομών υγείας της χώρας (δημόσιων, ιδιωτικών, στρατιωτικών), αρνούνται να θεσμοθετήσουν ένα σοβαρό πλαίσιο κινήτρων για τη στελέχωση του ΕΣΥ και εξαντλούν τον «τσαμπουκά» τους στην επιστράτευση μερικών δεκάδων ελευθεροεπαγγελματιών γιατρών, στην πλειονότητά τους χωρίς επαρκή νοσοκομειακή πείρα.

Ο ανάλγητος κ. Μητσοτάκης δεν συγκινείται από όλα αυτά και αφήνει τον κόσμο ανυπεράσπιστο, στο έλεος του τέταρτου φονικού κύματος του κορωνοϊού, καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κορονοϊός, Covid-19, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network