ΣΥΡΙΖΑ: “Κόλαφος για τον κ. Μητσοτάκη η παρέμβαση Ευρωπαίου Εισαγγελέα για τις εξαγωγές Predator”

ΣΥΡΙΖΑ: “Κόλαφος για τον κ. Μητσοτάκη η παρέμβαση Ευρωπαίου Εισαγγελέα για τις εξαγωγές Predator”
ΣΥΡΙΖΑ ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS

"Τα περιθώρια για όσους κατέλυσαν το κράτος δικαίου στενεύουν" τόνισε ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, μετά την αποκάλυψη του EURACTIV, σχετικά με την έρευνα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για την χρήση του Predator στο σκάνδαλο υποκλοπών.

Την έρευνα που έχει ξεκινήσει η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία (EPPO) για τη χρήση του παράνομου λογισμικού Predator στο σκάνδαλο υποκλοπών, “που έχει ταράξει την ελληνική πολιτική”, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το EURACTIV, σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ, με ανακοίνωσή του, στην οποία κάνει λόγο για επιχείρηση “κόλαφο για το παρακράτος Μητσοτάκη και την επιχείρηση συγκάλυψης”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

“Ο κ. Μητσοτάκης, που στην αρχή δήθεν δεν γνώριζε για το Predator, για να αποκαλυφθεί εν συνεχεία ότι έδινε άδειες εξαγωγής του σε τρίτες χώρες, βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με τον Ευρωπαίο Εισαγγελέα.

Και ως γνωστόν, ο ευρωπαίος εισαγγελέας δεν έχει τη συνήθεια να ψάχνει να βρει ποιος διέρρευσε την αλήθεια για να τον απειλήσει με φυλάκιση, αλλά ποιος διέπραξε το έγκλημα.

Η παρέμβαση των ευρωπαϊκών εισαγγελικών Αρχών για τις παράνομες εξαγωγές του κακόβουλου λογισμικού παρακολούθησης με κυβερνητική άδεια από τον στενό συνεργάτη του κ. Μητσοτάκη, κ. Σμυρλή, αλλά και για εκτεταμένη φοροδιαφυγή και φορολογικές απάτες από τις εμπλεκόμενες εταιρίες, αποτελεί κόλαφο για το παρακράτος Μητσοτάκη και την επιχείρηση συγκάλυψης.

Τα περιθώρια για όσους κατέλυσαν το κράτος δικαίου στενεύουν. Μετά τις 21 Μαΐου τίποτα και κανένας δεν θα μείνει στο σκοτάδι”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα