Την παραίτηση του Γιώργου Πατούλη ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Την παραίτηση του Γιώργου Πατούλη ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ
Ο Γιώργος Πατούλης eurokinissi

Την παραίτηση Πατούλη ζητάει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον για λογοκλοπή και εξαπάτηση της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Ανακοίνωση για το διδακτορικό του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας “Αυγή” σύμφωνα με το οποίο κατηγορείται για λογοκλοπή.

«Τα πράγματα είναι απλά. Σήμερα η Αυγή αποκαλύπτει ότι ο κύριος Πατούλης έλαβε τον διδακτορικό του τίτλο καταφεύγοντας σε εκτεταμένη λογοκλοπή. Πρόκειται για αδίκημα. Αλλά όχι μόνο αυτό. Πρόκειται για μια συνειδητή εξαπάτηση της ακαδημαϊκής κοινότητας με προφανή στόχο να εμφανίζεται ο κύριος Πατούλης ως διδάκτωρ ιατρικής» σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει: «Η ενοχή σιωπή της ΝΔ και τα παραληρήματα του ίδιου απλά επιβεβαιώνουν ότι η φούσκα της «αριστείας» έχει σκάσει οριστικά.».

Όπως αναφέρει στη συνέχεια, «σε ανάλογα περιστατικά στο εξωτερικό -η λίστα είναι μακρά- οι πρωταγωνιστές σκανδάλων λογοκλοπής και ακαδημαϊκής εξαπάτησης παραιτήθηκαν. Αυτό είχε κάνει, θυμίζουμε, ο κύριος Διαματάρης. Αυτό οφείλει να κάνει άμεσα και ο κύριος Πατούλης».

«Στον χιονιά αποδείχθηκε ανίκανος. Τώρα αποδεικνύεται ότι είναι και απατεώνας» τονίζει τέλος ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα