ΣΥΡΙΖΑ: Τι περιμένουν από την παρουσία του Πολάκη στο Πειθαρχικό-Ενοχλημένος ο Τσίπρας

ΣΥΡΙΖΑ: Τι περιμένουν από την παρουσία του Πολάκη στο Πειθαρχικό-Ενοχλημένος ο Τσίπρας
Ο Παύλος Πολάκης στην είσοδο της Βουλής Eurokinissi

Ο Παύλος Πολάκης κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις στο Πειθαρχικό του ΣΥΡΙΖΑ με το κλίμα να είναι εξαιρετικά βαρύ για εκείνον.

Δεν θα είναι η πρώτη φορά που το Πειθαρχικό του ΣΥΡΙΖΑ θα ασχοληθεί με περίπτωση…εκτροπής στελέχους από την επίσημη γραμμή.

Ωστόσο, αυτή τη φορά η είδηση διέρρευσε και μάλιστα πριν ο Παύλος Πολάκης περάσει την πόρτα της αίθουσας όπου θα τον περιμένουν η Γραμματέας της ΚΟ του κόμματος Ολγα Γεροβασίλη και ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Αυτό έχει αιτία. Ο Αλέξης Τσίπρας, παρά το γεγονός ότι δημόσια κάλυψε το βουλευτή του (στη συνέντευξη που έδωσε στο Star) λέγοντας ότι “η εξήγησή του είναι επαρκής”, ιδιωτικά δεν μπορούσε να κρύψει τον εκνευρισμό του.

Θεωρείται δε σίγουρο ότι θα βρει τρόπο να εκφράσει την ενόχλησή του και στον πρωινό καφέ της Τετάρτης.

Και την Τρίτη πάντως ο εκνευρισμός για την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη περίσσευε στις τάξεις των στελεχών και των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και δεν είναι λίγοι αυτοί που απαιτούν τη δυναμική αντιμετώπιση του θέματος από το Πειθαρχικό.

Υπάρχει, παράλληλα, η ελπίδα ο βουλευτής Χανίων να εμφανιστεί μετανιωμένος για να βγάλει πρώτα απ’ όλα από τη δύσκολη θέση τον πρόεδρο του κόμματος. Σε διαφορετική περίπτωση δεν αποκλείεται ακόμα και η δημόσια αποδοκιμασία του με ανακοίνωση.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα