Ο ΣΥΡΙΖΑ "δείχνει" Μητσοτάκη πίσω από το άρθρο Σημίτη στα Νέα κατά Καραμανλή

Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλ. Κουμουνδούρου
Γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλ. Κουμουνδούρου EUROKINISSI

Η επιλογή της εφημερίδας "Τα ΝΕΑ" να αλλοιώσει τον τίτλο του άρθρου του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη επιβεβαιώνει το εν εξελίξει ξεκαθάρισμα στο εσωτερικό της κυβέρνησης, παρατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

Εν μέσω τουρκικών προκλήσεων, ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιεί τα ελληνοτουρκικά για να λύσει τα εσωκομματικά του, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρατηρεί πως την ώρα που η Τουρκία συνεχίζει τις προκλήσεις, ο κ. Μητσοτάκης επιλέγει δυστυχώς να εκμεταλλευθεί τα ελληνοτουρκικά για να λύσει τα εσωκομματικά του.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, "η επιλογή της εφημερίδας "Τα ΝΕΑ", ιδιοκτησίας γνωστού υποστηρικτή του κ. Μητσοτάκη, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται από την Κουμουνδούρου, να αλλοιώσει τον τίτλο του άρθρου του πρώην Πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη για τα ελληνοτουρκικά για να πλήξει έναν άλλον πρώην Πρωθυπουργό, τον Κώστα Καραμανλή, επιβεβαιώνει το εν εξελίξει ξεκαθάρισμα στο εσωτερικό της κυβέρνησης με φόντο τη συζήτηση για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Καλό θα είναι ο κ. Μητσοτάκης να λύσει τα εσωκομματικά του σε οποιοδήποτε άλλο πεδίο πέραν των κρίσιμων εθνικών θεμάτων και να μην κάνει το πρόβλημα της ΝΔ πρόβλημα της χώρας, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια ώρα η διαρροή των κανόνων εμπλοκής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας σε όλες τις κυριακάτικες φιλοκυβερνητικές εφημερίδες, δείχνουν δυστυχώς πως η κυβέρνηση εξετάζει μέχρι και μείζονα εθνικά θέματα με όρους επικοινωνίας και όχι ουσίας, σημειώνει για να καταλήξει πως τα ελληνοτουρκικά αποτελούν πολύ σοβαρό ζήτημα για να χρησιμοποιούνται για επικοινωνιακές πομφόλυγες και ξεκαθάρισμα εσωκομματικών λογαριασμών".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ελληνοτουρκικά, Τουρκία, Μητσοτάκης, ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Καραμανλής
SHARE:

24Media Network