ΣΥΡΙΖΑ: Θέλει ο Μητσοτάκης να κρυφτεί και η μανία του κατά του δημοσίου δεν τον αφήνει

Tα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ
Tα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ EUROKINISSI

Επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ εξαπέλυσε η Κουμουνδούρου με αφορμή την ομιλία του στο συνέδριο του ΣΕΠΕ. "Ο Μητσοτάκης ήταν κορυφαίος υπουργός της αλησμόνητης κυβέρνησης Σαμαρά" σχολίασε η Παπαδοπούλου των ΑΝΕΛ

Σε υψηλούς τόνους σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ την ομιλία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στο συνέδριο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Ειδικότερα η Κουμουνδούρου εξαπέλυσε επίθεση κατά του κ.Μητσοτάκη, υποστηρίζοντας ότι:

ADVERTISING

"Ο πρόεδρος της Ν.Δ., αφού προχθές μας πληροφόρησε ότι πλεονάζουν γιατροί στη Δημόσια Υγεία, σήμερα υποσχέθηκε την εκχώρηση τομέων του Δημοσίου σε επιχειρηματικά συμφέροντα. Θέλει ο κ. Μητσοτάκης να κρυφτεί και η μανία του κατά των δημοσίων υπαλλήλων και του Δημοσίου δεν τον αφήνει..."

Παπαδοπούλου: Ο Μητσοτάκης ήταν κορυφαίος υπουργός της αλησμόνητης κυβέρνησης Σαμαρά

Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου σε δήλωση της για την ομιλία Μητσοτάκη σχολίασε:

«Είναι απορίας άξιον πως ο κ. Μητσοτάκης και το πρασινογάλαζο νεοφιλελεύθερο επιτελείο του μπορούν να υπόσχονται μειώσεις φόρων και ασφαλιστικών εισφορών και να κατηγορούν άλλους για κόψιμο συντάξεων χωρίς να αισθάνονται λίγη ντροπή!

Ο κ. Μητσοτάκης δεν ήταν ο κορυφαίος υπουργός της …αλησμόνητης κυβέρνησης Σαμαρά που εκλάμβανε ως ευαγγέλιο τις απαιτήσεις των δανειστών όποτε αυτές αφορούσαν περικοπές μισθών, συντάξεων και δικαιωμάτων των εργαζομένων; Το ξέχασε; Ή, μήπως ποντάρει στο ότι το ξέχασαν οι Έλληνες πολίτες;

Ίσως επειδή στο επιτελείο του έχουν τη λαθεμένη αίσθηση πως ξεκίνησε η προεκλογική περίοδος, ο κ. Μητσοτάκης άρχισε εδώ και μέρες να μοιράζει, όπου βρεθεί και όπου σταθεί, κάλπ(η)κες υποσχέσεις για απίθανους ρυθμούς ανάπτυξης, εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας, ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα για τους άπορους και χαμηλότοκα δάνεια για εκείνους που βρέθηκαν στο περιθώριο, εξαιτίας βεβαίως των μνημονιακών πολιτικών που εφάρμοσε η κυβέρνηση Σαμαρά, την οποία ο ίδιος υπηρέτησε με πάθος και αφοσίωση.

Ωστόσο, όταν τίθεται θέμα για πόθεν έσχες, οφσόρ και πραγματική πάταξη της φοροδιαφυγής ο κ. Μητσοτάκης και το πρασινογάλαζο επιτελείο του κάνουν ότι δεν ακούνε...».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥΡΙΖΑ, Δημόσιο, Κυριάκος Μητσοτάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μητσοτάκης: Το Δημόσιο δεν πρέπει να φοβάται τις συμπράξεις με τον ιδιωτικό τομέα

24Media Network