ΣΥΡΙΖΑ για Ξαφά: "Δείξε μου τη σύμβουλό σου να σου πω ποιος είσαι"

Η Μιράντα Ξαφά
Η Μιράντα Ξαφά EUROKINISSI

"Ο πρόεδρος της ΝΔ οφείλει να σταματήσει να κρύβεται πίσω από “μυστικούς” και “φανερούς” συμβούλους και να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα που έχει διαψεύσει πλήρως όλα τα καταστροφολογικά του σενάρια" αναφέρει μεταξύ άλλων ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σφοδρή επίθεση στην Μιράντα Ξαφά ,που τάχθηκε υπέρ της περικοπής των συντάξεων μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ, εξαπέλυσε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

"Οι δηλώσεις της άτυπης συμβούλου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μιράντας Ξαφά, στην ΕΡΤ ("Επόμενη Μέρα") σχετικά με την ανάγκη περικοπής των συντάξεων δεν προξενούν έκπληξη. Το στέλεχος της Δράσης, που εντάχθηκε ως συνιστώσα στη Νέα Δημοκρατία μετά την ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην αρχηγία του κόμματος, μας έχει συνηθίσει σε προκλητικές και αντικοινωνικές τοποθετήσεις, βγαλμένες απευθείας από τα νεοφιλελεύθερα εγχειρίδια του ΔΝΤ.

Η Μ. Ξαφά, άλλωστε, καθιερώθηκε ως ο άνθρωπος των “ειδικών αποστολών” του αρχηγού της ΝΔ όταν τον Νοέμβριο του 2017, σε συναντήσεις που είχε με επενδυτές στο Λονδίνο, υπονόμευε τη χώρα κινδυνολογώντας για την πορεία της οικονομίας.

Ο πρόεδρος της ΝΔ οφείλει να σταματήσει να κρύβεται πίσω από “μυστικούς” και “φανερούς” συμβούλους και να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα που έχει διαψεύσει πλήρως όλα τα καταστροφολογικά του σενάρια. "

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Νέα Δημοκρατία, Συντάξεις
SHARE:

24Media Network