Σύσκεψη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας

Σύσκεψη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για τα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας
Συλληφθέντες Κροάτες οπαδοί της Ντιναμό EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ζητήθηκε από τους ανώτατους αξιωματικούς να προτείνουν ποινές, τρόπους ελέγχου και να καταθέσουν προτάσεις επί του επιχειρησιακού σχεδιασμού

Σε εξέλιξη παραμένει από το πρωι ευρεία σύσκεψη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη υπό τον Υπουργό κ. Γιάννη Οικονόμου, με την συμμετοχή της φυσικής ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. και την παρουσία όλων των Γενικών Αστυνομικών Διευθυντών οι περιοχές των οποίων έχουν ομάδες που συμμετέχουν στην Super League. Στην ατζέντα, τα μέτρα για αντιμετώπιση της οπαδικής βίας.

Αφού ενημερώθηκε η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. από τον Υπουργό για τις αποφάσεις της κυβέρνησης που εξήγγειλε χθες ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκίνησε σύσκεψη για τον νέο επιχειρησιακό σχεδιασμό στα γήπεδα και την νομοθεσία περί λεσχών και ζητήθηκαν να κατατεθούν προτάσεις για τον νέο αθλητικό νόμο που θα ετοιμάσουν από κοινού τα Υπουργεία Προστασίας του Πολίτη, Αθλητισμού και Δικαιοσύνης.

Ζητήθηκε από τους ανώτατους αξιωματικούς να προτείνουν ποινές, τρόπους ελέγχου, να καταθέσουν προτάσεις επί του επιχειρησιακού σχεδιασμού κλπ.

Υπενθυμίζεται πως ανάμεσα στις εξαγγελίες που έγιναν είναι να υπάρχει μόνο ένας επίσημος σύνδεσμος στις ΠΑΕ και ο έλεγχος στις θύρες των οργανωμένων να περάσει στην δικαιοδοσία της ΕΛ.ΑΣ.

Στόχος είναι άμεσα να κατατεθούν οι προτάσεις ώστε το συντομότερο δυνατό να κατατεθεί ο νέος νόμος και να ισχύσει πριν ξεκινήσουν οι πρώτοι αγώνες του πρωταθλήματος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα