Συζητήσεις για προγραμματική σύγκλιση ΑΝΕΛ-ΝΕΟ αποφάσισαν Καμμένος-Παπακώστα

Συζητήσεις για προγραμματική σύγκλιση ΑΝΕΛ-ΝΕΟ αποφάσισαν Καμμένος-Παπακώστα
Συνάντηση Πάνου Καμμένου-Κατερίνας Παπακώστα Eurokinissi

Ο υπουργός Άμυνας και η ανεξάρτητη βουλευτής προχώρησαν σε κοινές δηλώσεις μετά τη συνάντησή τους, με την κ. Παπακώστα να σημειώνει ότι ανταποκρίθηκε στο προσκλητήριο του πρωθυπουργού

Την έναρξη συζήτησης για τη διερεύνηση των δυνατοτήτων προγραμματικής σύγκλισης μεταξύ των Ανεξάρτητων Ελλήνων και της Νέας Ελληνικής Ορμής ανακοίνωσαν, σε κοινές δηλώσεις τους πριν από λίγο, ο Πάνος Καμμένος και η Κατερίνα Παπακώστα, ανταποκρινόμενοι, όπως ανέφεραν, στο προσκλητήριο του πρωθυπουργού στις πολιτικές δυνάμεις να στηρίξουν τη χώρα.

Ειδικότερα στη συνάντηση διάρκειας 20 λεπτών δεν απάντησαν σε ερωτήσεις για τον ανασχηματισμό αλλά μετά την συνάντηση προχώρησαν σε κοινές δηλώσεις, με τον υπουργό Άμυνας να αναφέρει:

“Σήμερα συναντήθηκαμε. Έχουμε μια στενή συνεργασία και κοινή πορεία από την ΝΔ, όταν δεν είχε μεταμορφωθεί σε ακροδεξιό νεοφιλελεύθερο μόρφωμα, με τους υβριστές του Καραμανλή. Η ΝΔ δεν είναι ίδια… Το ΝΕΟ είναι μια πραγματικότης. Τα μνημόνια τελείωσαν τώρα αρχίζει η νέα πορεία, ο λαός.  Αρχίζει μια διαδικασία διαλόγου για να φτάσουμε σε προγραμματική  σύγκλιση,  σηματοδοτώντας αυτό που είπε  ο πρωθυπουργός για σύγκλιση των πολιτικών δημοκρατικών δυνάμεων…  Εμείς δεν αλλάξαμε οι άλλοι άλλαξαν”.

Από τη μεριά της, η ανεξάρτητη βουλευτής σημείωσε: “Ανταποκρινόμενη στο προσκλητήριο του πρωθυπουργού για την επόμενη μέρα συζητάμε την δυνατότητα σύγκλισης χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις. Στο πλαίσιο αυτό έγινε η συνάντηση με τον Πάνο Καμμένο με τον οποίο προερχόμαστε από την ίδια ιδεολογική πλευρά της ΝΔ”.

Όπως είπε η κ. Παπακώστα, “το ΝΕΟ ανταποκρίνεται με αίσθημα ευθύνης στο κάλεσμα, προκειμένου να εξυπηρετηθεί το εθνικό συμφέρον”. “Στόχος μας” είπε η κ. Παπακώστα, “είναι να εξυπηρετηθεί το μείζον αγαθό που είναι ένα εθνικό σχέδιο δράσης για την επόμενη ημέρα της χώρας που πρέπει να σταθεί όρθια. Αυτή τη διερεύνηση κάνουμε”.

Η κ. Παπακώστα σημείωσε ότι η σύγκλιση αφορά τους ΑΝΕΛ και το ΝΕΟ, ενώ ο κ. Καμμένος είχε στη συνέχεια συνάντηση με τον βουλευτή κ. Κατσίκη

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα