Μετά τη δημοσιοποίηση του ημερολογίου του ισχυρού άνδρα της Novartis Φρουζή και τις αιχμές που άφησε χτες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για «εξαφάνιση» του Αντώνη Σαμαρά, ο πρώην πρωθυπουργός επανέρχεται μέσω συνεργατών του θέτοντας ερωτήματα προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Πιο συγκεκριμένα συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά δηλώνουν: «Στις 26/11/2013 ο τότε πρόεδρος του ΣΦΕΕ κ. Φρουζής εκδίδει ανακοίνωση με την οποία ζητά να αποσυρθεί η τροπολογία της Κυβέρνησης Σαμαρά, για τη μείωση της τιμής των φαρμάκων. Την ίδια μέρα ο κ. Τσίπρας με έκτακτη συνέντευξη Τύπου, από κοινού με τον κ. Ξανθό, ζητούν κι αυτοί ακριβώς το ίδιο: να αποσυρθεί η εν λόγω τροπολογία, ταυτιζόμενοι απόλυτα με τις θέσεις του κ Φρουζή και των φαρμακοβιομηχάνων…».
Σε αυτό το πλαίσιο οι συνεργάτες του κ. Σαμαρά ρωτούν: «Να εικάσουμε ,υποθέσουμε, εκτιμήσουμε- σύμφωνα με την λογική της γελοίας συμμορίας- ότι η ταύτιση απόψεων Τσίπρα-Φρουζή είναι αποτέλεσμα χρηματισμού;»
«Και κάτι ακόμα» τονίζουν συμπληρωματικά: «Τι να εννοεί άραγε ο κ. Φρουζής όταν στις 23/12/2014, σε ερώτηση για τις επαφές της φαρμακοβιομηχανίας με τον ΣΥΡΙΖΑ , δηλώνει : η συνεννόηση και η ενημέρωση είναι τακτική και αμφίδρομη;» και καταλήγουν σημειώνοντας ότι «φανταζόμαστε ότι ο κ. Τζανακόπουλος θα απαντήσει, στον ελεύθερο του χρόνο του μεταξύ των επισκέψεών του στον Άρειο Πάγο και την κ. Τουλουπάκη…»