Ερωτήματα Σαμαρά σε Τσίπρα για τη Novartis

Ερωτήματα Σαμαρά σε Τσίπρα για τη Novartis
Antonis Samaras, former Greek prime minister, pauses during the Credit Suisse Asian Investment Conference in Hong Kong, China, on Thursday, April 7, 2016. The conference runs from April 5 to 8. Photographer: Billy H.C. Kwok/Bloomberg via Getty Images © 2016 Bloomberg Finance LP

Νέα παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού μέσω συνεργατών του για τη Novartis μετά τη δημοσιοποίηση του ημερολογίου του ισχυρού άνδρα της φαρμακοβιομηχανίας Φρουζή

Μετά τη δημοσιοποίηση του ημερολογίου του ισχυρού άνδρα της Novartis Φρουζή και τις αιχμές που άφησε χτες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για «εξαφάνιση» του Αντώνη Σαμαρά, ο πρώην πρωθυπουργός επανέρχεται μέσω συνεργατών του θέτοντας ερωτήματα προς τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Πιο συγκεκριμένα συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά δηλώνουν: «Στις 26/11/2013 ο τότε πρόεδρος του ΣΦΕΕ κ. Φρουζής εκδίδει ανακοίνωση με την οποία ζητά να αποσυρθεί η τροπολογία της Κυβέρνησης Σαμαρά, για τη μείωση της τιμής των φαρμάκων. Την ίδια μέρα ο κ. Τσίπρας με έκτακτη συνέντευξη Τύπου, από κοινού με τον κ. Ξανθό, ζητούν κι αυτοί ακριβώς το ίδιο:  να αποσυρθεί η εν λόγω τροπολογία, ταυτιζόμενοι  απόλυτα με τις θέσεις του κ Φρουζή και των φαρμακοβιομηχάνων…».

Σε αυτό το πλαίσιο οι συνεργάτες του κ. Σαμαρά ρωτούν: «Να εικάσουμε ,υποθέσουμε, εκτιμήσουμε- σύμφωνα με την λογική της γελοίας συμμορίας- ότι η ταύτιση απόψεων Τσίπρα-Φρουζή είναι αποτέλεσμα χρηματισμού;»

«Και κάτι ακόμα» τονίζουν συμπληρωματικά:  «Τι να εννοεί άραγε ο κ. Φρουζής όταν στις 23/12/2014, σε ερώτηση για τις επαφές της φαρμακοβιομηχανίας με τον ΣΥΡΙΖΑ , δηλώνει : η συνεννόηση και η ενημέρωση είναι τακτική και αμφίδρομη;» και καταλήγουν σημειώνοντας ότι «φανταζόμαστε ότι ο κ. Τζανακόπουλος θα απαντήσει, στον ελεύθερο του χρόνο του μεταξύ των επισκέψεών του στον Άρειο Πάγο και την κ. Τουλουπάκη…»

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα