Τα Κάλαντα στον πρόεδρο της ΝΔ έψαλε ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης

Τα Κάλαντα στον πρόεδρο της ΝΔ έψαλε ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης

Ο Γιάννης Πλακιωτάκης άκουσε τα κάλαντα στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια ''Φλόγα'', από τον όμιλο βρακοφόρων και έστειλε το δικό του μήνυμα εν όψει Χριστουγέννων (vid)

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, άκουσε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια ''Φλόγα''. Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης και προσωπικά τον Στέλιο Κιαγιαδάκη για την τιμή που μας έκαναν, για τη συγκινητική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν και για το μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας έφεραν στα Γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους Έλληνες, όπου κι αν βρίσκονται, χρόνια πολλά και δημιουργικά.

Είμαι βέβαιος ότι με ενότητα και πίστη στα ιδεώδη του λαού και του Έθνους μας, μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Εύχομαι πολύ σύντομα η Πατρίδα μας να βγει από την κρίση και να ανακτήσει τη θέση που της αρμόζει. Καλώ όλους τους Έλληνες να συνεχίσουν να κρατούν την Ελλάδα ψηλά και να διατηρήσουν την αισιοδοξία και την περηφάνια τους».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Γιάννης Πλακιωτάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κάλαντα στον πρωθυπουργό τραγούδησαν μαθητές του μουσικού γυμνασίου Ιλίου

Τα κάλαντα στο Δ. Κουτσούμπα είπαν οι Βρακοφόροι Κρήτης και οι Πόντιοι Περάματος

Kάλαντα από τη Μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και την Προεδρική Φρουρά άκουσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας

SHARE:

24Media Network