Τα ξίφη στους νέους και νέες σημαιοφόρους επέδωσε ο Παυλόπουλος

Προκόπης Παυλόπουλος
Προκόπης Παυλόπουλος EUROKINISSI

Τον καθιερωμένο όρκο έδωσαν 45 νέοι και νέες σημαιοφόροι από τους οποίους 9 ήταν από την Κύπρο. Ανάμεσα στους νεοορκισθέντες ήταν 2 από το Μαυροβούνιο και 3 από την Ιορδανία.

Τα ξίφη στους νέους και νέες σημαιοφόρους του Πολεμικού Ναυτικού επέδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε απόψε στις εγκαταστάσεις της σχολής Ναυτικών Δοκίμων, στον Πειραιά.

Τον καθιερωμένο όρκο έδωσαν 45 νέοι και νέες σημαιοφόροι (27 μάχιμοι και 18 μηχανικοί) από τους οποίους 9 ήταν από την Κύπρο.

ADVERTISING

Ανάμεσα στους νεοορκισθέντες ήταν 2 από το Μαυροβούνιο και 3 από την Ιορδανία.

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας συνόδευε ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης. Στην τελετή παρέστησαν εκπρόσωποι της Βουλής και των κομμάτων, η στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, τοπικές αρχές, καθώς και συγγενείς και φίλοι των νεορκισθέντων σημαιοφόρων.

Ο διοικητής της σχολής Ναυτικών Δοκίμων, υποναύαρχος Δημήτριος-Ελευθέριος Κατάρας, στην ανάγνωση της ημερησίας διαταγής του τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι «η σημερινή τελετή σηματοδοτεί την ολοκλήρωση μια τετραετούς σύνθετης διεργασίας, κατά την οποία η σχολή, ανταποκρινόμενη στην υψηλή αποστολή της, μετέδωσε στους νέους σημαιοφόρους γνώσεις, ενώ ανέπτυξε τις στρατιωτικές αρετές».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Προκόπης Παυλόπουλος, Πρόεδρος Δημοκρατίας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συνάντηση Προκόπη Παυλόπουλου με ομάδα Ελληνο-Αμερικανών φοιτητών

Στον "πάγο" βάζει ο Πρ. Παυλόπουλος το προεδρικό διάταγμα

Παρασκευόπουλος: Πρόβλημα για τον ΣΥΡΙΖΑ εάν δεν υπογράψει ο ΠτΔ

Εκλογές 2019: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κλήθηκε μέλος εφορευτικής επιτροπής

SHARE:

24Media Network