Ταινία Joker: Η Μαρία Βλαζάκη διαψεύδει Μπακογιάννη, Μπογδάνο - "Ψευδής η πληροφορία ότι εγώ κάλεσα την Αστυνομία"

Μαρία Βλαζάκη
Μαρία Βλαζάκη EUROKINISSI

Δήλωση της πρώην γενικής γραμματέως του υπουργείου Πολιτισμού, για όσα της καταλογίζουν η κ. Μπακογιάννη και ο κ. Μπογδάνος, σχετικά με την επέμβαση της αστυνομίας σε κινηματογραφικές αίθουσες κατά την προβολή της ταινίας "Τζόκερ". Το "συγγνώμη - λάθος" από Μπακογιάννη - Μπογδάνο.

Η πρώην γενική γραμματέας του υπουργείου Πολιτισμού, Μαρία Βλαζάκη, διέψευσε όσα της καταλογίζουν η κ. Μπακογιάννη και ο κ. Μπογδάνος.

Συγκεκριμένα, οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας κατήγγειλαν ότι εκείνη κάλεσε την αστυνομία για να επέμβει στις κινηματογραφικές αίθουσες όπου προβάλλονταν η ταινία "Τζόκερ", για να απομακρυνθούν οι ανήλικοι θεατές. 

ADVERTISING

Η κ. Βλαζάκη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία θέλησε να "αποκαταστήσει την αλήθεια". 

Ολόκληρη η ανακοίνωσή της:

"Η πληροφορία ότι δήθεν εγώ είμαι αυτή η οποία κάλεσα τηλεφωνικά την αστυνομία να επέμβει προκειμένου να επιληφθεί του θέματος της παρακολούθησης της ταινίας Joker από ανηλίκους θεατές είναι απολύτως ψευδής και εξ ολοκλήρου ανυπόστατη.

Είναι τραγικό ότι η πληροφορία αυτή διακινήθηκε καταρχάς από βουλευτές, την κ. Μπακογιάννη και τον κ. Μπογδάνο, αν όχι κι από άλλους που δεν γνωρίζω, οι οποίοι σκοπίμως παραπληροφορούν την κοινή γνώμη

Οι κλήσεις στην Αστυνομία, όπως έχει δημόσια κι επίσημα συνομολογήσει το ίδιο το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, έγιναν από υπαλλήλους του .

Ως γνωστόν, εγώ δεν διατελώ υπάλληλος του ΥΠΠΟΑ. Επιπλέον, από τις 8.7.2019, οπότε και υπέβαλα παραίτηση από τη θέση της Γενικής Γραμματέως, ουδεμία σχέση έχω με το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και τις πολιτικές που ασκεί.

Επομένως,

Διαψεύδω κατηγορηματικά τις δηλώσεις των παραπάνω βουλευτών κ .κ. Θεοδώρας Μπακογιάννη και Κωνσταντίνου Μπογδάνου, με τις οποίες σήμερα το πρωί 22.10.2019 με κατονόμασαν ψευδώς αμφότεροι στους τηλεοπτικούς σταθμούς OPEN TV και ΣΚΑΪ , αντιστοίχως, ο δε τελευταίος και με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τους καλώ να ανακαλέσουν δημοσίως τις ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές τους στο πρόσωπό μου.

Περαιτέρω, τους καλώ να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη από μένα και τον ελληνικό λαό, τον οποίο εν πλήρη γνώσει τους παραπληροφορούν.

Τέλος, δηλώνω ότι στο βαθμό που με αφορά θα κινήσω κάθε νόμιμη διαδικασία, διαφυλάσσοντας την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψή μου και υπερασπιζόμενη το δικαίωμα στην αληθή και αντικειμενική ενημέρωση".

Εν τω μεταξύ, με δήλωσή της στα social media, η Ντόρα Μπακογιάννη σημείωσε ότι έπεσε θύμα παραπληροφόρησης στο θέμα της κας Βλαζάκη. Ειδικότερα έγραψε:

Από την πλευρά του και ο Κων. Μπογδάνος μίλησε για "λάθος πληροφόρηση".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ταινία Τζόκερ, Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΥΠΠΟ για ταινία Τζόκερ: Εταιρία διανομής έκανε την καταγγελία

Υπάλληλος ΥΠΠΟ για Τζόκερ: "Είχα προφορική εντολή από την προϊσταμένη μου"

Μενδώνη για Τζόκερ: Ξεκίνησε ΕΔΕ - Υπέρβαση αρμοδιοτήτων από τις υπαλλήλους που κάλεσαν την αστυνομία

Χρυσοχοΐδης: Θα πάω σήμερα με τον 15χρονο γιο μου να δούμε τον Τζόκερ

ΓΑΔΑ για Τζόκερ: Μας κάλεσαν υπάλληλοι του Υπουργείου Πολιτισμού και πήγαμε

SHARE:

24Media Network