Τατσόπουλος: "Αλαζονεία εκπέμπει το κάθε μικρό δογματικό αρχ@δ@, από τότε που προσδέθηκε στο κρουαζιερόπλοιο ΣΥΡΙΖΑ"

Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ,στην φωτογραφία ο Πέτρος Τατσόπουλος   Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012.  (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ,στην φωτογραφία ο Πέτρος Τατσόπουλος Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Επίθεση στους μέχρι πρότινος συντρόφους του εξαπολύει ο Πέτρος Τατσόπουλος μέσω Facebook. Δείτε τι έγραψε

Αλαζονεία που χρήζει ψυχαναλυτικής μελέτης καταλογίζει ο ανεξάρτητος βουλευτής Πέτρος Τατσόπουλος, αναφερόμενος σε ορισμένους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά το σχόλιό του στη σελίδα του στο Facebook:

Eίναι πάντως εκπληκτική -και αναμφίβολα άξια ψυχαναλυτικής μελέτης- η αλαζονεία που εκπέμπει το κάθε μικρό δογματικό αρχίδι στο Διαδίκτυο, από τη στιγμή που προσδέθηκε στο κρουαζιερόπλοιο ΣΥΡΙΖΑ. Εν μία νυκτί λησμόνησε το ταπεινό παρελθόν του -τότε που καρκινοβατούσε στο 4%- και άρχισε να μανταμσουσουδίζει, λες και ήταν αξιωματική αντιπολίτευση... ΕΞΑΠΟΑΝΕΚΑΘΕΝ. Το χειρότερο; Πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε αξιωματική αντιπολίτευση ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ. Καλά ξυπνητούρια".

Πριν λίγες ημέρες, ο κ. Τατσόπουλος, προανήγγειλε με δήλωσή του σε ραδιοφωνικό σταθμό την ένταξή του στην Πρωτοβουλία των 58.

"Αν έχουν κάποιο λόγο ύπαρξης, είναι για να ενώσουν το χώρο της Κεντροαριστεράς. Λοιπόν, αν καταφέρουν αυτό, έχουν κάποιο νόημα, διότι δεν βλέπω κάποια άλλη δύναμη που μπορεί να ανασχέσει το λαϊκισμό, αφού βλέπουμε τα δύο κόμματα να πηγαίνουν με χίλια, δαιμονοποιώντας το ένα το άλλο και μόνη δύναμη κοινής λογικής μου φαίνεται ότι είναι οι 58", είπε χαρακτηριστικά ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βελούδινο διαζύγιο ΣΥΡΙΖΑ - Τατσόπουλου. Kρατά την έδρα

SHARE:

24Media Network