Θεοχάρης: Ο προϋπολογισμός ενέχει και ζήτημα ψήφου εμπιστοσύνης

Θεοχάρης: Ο προϋπολογισμός ενέχει και ζήτημα ψήφου εμπιστοσύνης
Ο ανεξάρτητος βουλευτής, Χάρης Θεοχάρης Eurokinissi

"Οφείλουν τουλάχιστον μία συγνώμη όσοι έβγαλαν άλλα συμπεράσματα για την υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου" είπε μεταξύ άλλων ο ανεξάρτητος βουλευτής

“Ο προϋπολογισμός ενέχει και ζήτημα ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνησης, εγώ παραμένω βουλευτής της αντιπολίτευσης” δήλωσε στον Νews24/7 στους 88,6 μας ο Χάρης Θεοχάρης.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής τόνισε ότι τις επιμέρους διατάξεις θα τις ψηφίσει ή όχι με βάση τη συνείδησή του ενώ χαρακτήρισε θετική την ακύρωση της περικοπής των συντάξεων, σχολιάζοντας τη σχετική δήλωση Μοσκοβισί.

Για την υπόθεση Ζακ Κωστόπουλου, είπε: “Οφείλουν τουλάχιστον μία συγνώμη όσοι έβγαλαν άλλα συμπεράσματα για την υπόθεση. Να τεκμηριωθούν οι ευθύνες των αστυνομικών αλλά το κοινό περί δικαίου αίσθημα θα ικανοποιηθεί μόνο όταν η τιμωρία όσων ευθύνονται είναι αντίστοιχη της σοβαρότητας του αδικήματος που έγινε”.

Παράλληλα χαρακτήρισε “σφόδρα πολωτική” την επόμενη εκλογική αναμέτρηση. “Το Ποτάμι φαίνεται πως ούτε μετά το συνέδριο του μπορεί να χαράξει αυτόνομη πορεία” είπε και εκτίμησε ότι οδηγείται σε συνεργασία με τη ΝΔ.

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών δήλωσε: “Είναι μέσα στα πλαίσια της εθνικής γραμμης. Πρέπει να δούμε μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία των συνταγματικών αλλαγών στα Σκόπια εάν αυτές οι αλλαγές τηρούν το γράμμα της συμφωνίας “.

Δήλωσε επίσης ότι θα είναι παρών στις εκλογές χωρίς να διευκρινίσει με ποιο κόμμα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα