Θεοδωρικάκος: Η Ρωσία συκοφαντεί, όχι η Ελλάδα

Θεοδωρικάκος: Η Ρωσία συκοφαντεί, όχι η Ελλάδα
Ο Τάκης Θεοδωρικάκος intime

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος απάντησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη σε όσα είπε η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος φιλοξενήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA και απάντησε στην ανακοίνωση του Ρωσικού ΥΠΕΞ.

Αναλυτικά τόνισε: “Αυτός που συκοφαντεί τη Ρωσία, δεν είναι η Ελλάδα, δεν είναι ο ελληνικός λαός, ο οποίος σύσσωμος είναι ενάντια στην παράλογη, παράνομη και άδικη εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία. Ούτε η Ελληνική Κυβέρνηση συκοφαντεί την Ρωσία. Αυτός που συκοφαντεί τη Ρωσία, είναι οι πράξεις και οι αποφάσεις της ηγεσίας της.

Είναι μια εισβολή, την οποία ολόκληρη η ανθρωπότητα παρακολουθεί να προκαλεί καθημερινά εκατοντάδες νεκρούς, τόσο σε στρατιωτικό προσωπικό, όσο και αμάχους, ενώ και η ίδια η Ελλάδα έχει θρηνήσει θύματα από ομογενείς που ζουν σε περιοχές της Ουκρανίας. Πιστεύω ότι αυτή η επιθετικότητα στις εκφράσεις απέναντι στην χώρα μας είναι προϊόν εκνευρισμού. Η Ρωσία φαίνονταν ότι πίστευε, ότι τα πάντα στην Ουκρανία θα τελείωναν μέσα σε δύο ημέρες και ότι οι Ουκρανοί επειδή είναι πράγματι ένας λαός αδελφικός με τον Ρωσικό λαό, θα κρατούσαν άλλη στάση”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα