Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν στον Κώστα Ζουράρι στο συλλαλητήριο

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν στον Κώστα Ζουράρι στο συλλαλητήριο
print screen από βίντεο του Atlastv.gr

Ο πρώην υφυπουργός Παιδείας φυγαδεύτηκε από την αστυνομία πριν το επεισόδιο πάρει έκταση

Επίθεση από συγκεντρωμένους στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για το Σκοπιανό, δέχτηκε ο πρώην υφυπουργός Παιδείας και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Κώστας Ζουράρις.

Συγκεκριμένα, ο κ.Ζουράρις θέλησε να δώσει το παρών στο συλλαλητήριο, ωστόσο μια ομάδα συγκεντρωμένων του επιτέθηκε λεκτικά και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της αστυνομίας, που φυγάδευσε τον κ.Ζουράρι, πριν τον επεισόδιο λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Το επεισόδιο αυτό έρχεται στον απόηχο των σχολίων του κ.Ζουράρι κατά του Ολυμπιακού και του Άρη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, που ήταν η αιτία άλλωστε για την παραίτησή του από την κυβέρνηση.

ΑΝΕΛ: Φασιστική ενέργεια

«Συνιστά φασιστική ενέργεια και είναι απολύτως καταδικαστέος ο προπηλακισμός που δέχθηκε ο βουλευτής και μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κώστας Ζουράρις, στη διάρκεια του σημερινού συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη κατά της χρήσης του όρου “Μακεδονία” από τα Σκόπια» αναφέρει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επισημαίνει πως «φασιστικές συμπεριφορές δεν έχουν θέση σε μια δημοκρατία, ούτε στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τη Μακεδονία μας».

(Πηγή βίντεο: Atlastv.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα