Θεσσαλονίκη: Τη μνήμη του Άλκη Καμπανού τίμησε ο Νίκος Ανδρουλάκης

Διαβάζεται σε 1'
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, απέτισε φόρο τιμής στη μνήμη του Άλκη Καμπανού αφήνοντας λίγα λουλούδια στο σημείο της δολοφονίας του στη Θεσσαλονίκη.
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, απέτισε φόρο τιμής στη μνήμη του Άλκη Καμπανού αφήνοντας λίγα λουλούδια στο σημείο της δολοφονίας του στη Θεσσαλονίκη. (ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ/EUROKINISSI)

Στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού βρέθηκε σήμερα ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, απέτισε φόρο τιμής στη μνήμη του Άλκη Καμπανού αφήνοντας λουλούδια στο σημείο της δολοφονίας του στη Θεσσαλονίκη.

“Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν από τη δολοφονία του Άλκη. Η 1η Φεβρουαρίου είναι ημέρα μνήμης αλλά και ευθύνης να πατάξουμε επιτέλους τα φαινόμενα οπαδικής βίας.

Το οφείλουμε στον Άλκη και σε όλα τα θύματα, που κόπηκε με άδικο και τραγικό τρόπο το νήμα της ζωής τους. Πρέπει να υπάρξει πολιτική βούληση εφαρμογής του νόμου, που ψηφίσαμε σήμερα, για να αντιμετωπιστούν αυτές οι συμμορίες και κάθε πολίτης να μπορεί να χαίρεται με την οικογένειά του τον αθλητισμό χωρίς φόβο” ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης σε ανάρτηση του στα social media.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα