Θλίψη στη ΝΔ για το θάνατο του Δόλογλου

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΝΔ,ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΕΛ.ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ,ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΡΟΥΣΗΣ,ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ,ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ,ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ,ΚΩΣΤΑΣ ΔΟΛΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ 
   (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/ EUROKINISSI)
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΝΔ,ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΒΕΛ.ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ,ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΡΟΥΣΗΣ,ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ,ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ,ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ,ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ,ΚΩΣΤΑΣ ΔΟΛΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/ EUROKINISSI) EUROKINISSI

Απεβίωσε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, επί σειρά ετών κομματικό στέλεχος της ΝΔ και πρώτος εξάδελφος του Κώστα Καραμανλή. Συλλυπητήρια δήλωση από Κυριάκο Μητσοτάκη και Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ και επί σειρά ετών κομματικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Δόλογλου, σκορπίζοντας θλίψη στο γαλάζιο στρατόπεδο.

Ο Κώστας Δόλογλου είχε διατελέσει μεταξύ άλλων γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ και ήταν πρώτος εξάδελφος του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή από την πλευρά της μητέρας του. Είχε διατελέσει συνεργάτης και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, στο επιτελείο του οποίου είχε ενταχθεί κατα τις τελευταίες εσωκομματικές εκλογές. Στη φωτογραφία του πρακτορείου Eurokinissi ο Κώστας Δόλογλου διακρίνεται δεξιά κατά τη συνεδρίαση της τότε κεντρικής επιτροπής της ΝΔ το 2004, δίπλα στο Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον Κώστα Καραμανλή.

Ήταν πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Τμήματος Στατιστικής του Πανεπιστημίου Πειραιά. Διετέλεσε ανώτερο στέλεχος της ΔΕΗ (σύμβουλος διοίκησης), γενικός διευθυντής του Οργανισμού Ασφάλισης Προσωπικού ΔΕΗ, αναπληρωτής γενικός διευθυντής του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με αρμοδιότητα σε θέματα Πολιτικής Εθνικής Άμυνας και Επιτελικού Σχεδιασμού, οικονομικός διευθυντής του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής και έπαρχος Ικαρίας. Υπήρξε μέλος της Κεντρικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, αντιπρόεδρος του Δημοτικού Γυμναστηρίου Χαλανδρίου και δημοτικός σύμβουλος Χαλανδρίου.

Συλλυπητήρια δήλωση για την απώλεια του Κώστα Δόλογλου έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης:

«Εκφράζω τη βαθύτατη θλίψη μου για την απώλεια του Κώστα Δόλογλου. Αποχαιρετούμε έναν πιστό μαχητή της Νέας Δημοκρατίας.

Υπηρέτησε την Παράταξή μας από καίριες θέσεις και πρόσφερε στα κοινά από θέσεις ευθύνης, που επάξια κατέκτησε. Διακρινόταν πάντα για το ήθος, την ευγένεια, τη βούλησή του για προσφορά.

Στους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου».

Δήλωση έκανε και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και πρώην πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης:

"Είμαι συγκλονισμένος από την απώλεια του πολυαγαπημένου φίλου, πολύτιμου συνεργάτη και συμμαχητή Κώστα Δόλογλου.

Υπήρξε ακούραστος αγωνιστής της παράταξης, άξιος πρεσβευτής των αρχών και των αξιών της και σε όλη του τη ζωή πορεύτηκε με ήθος, αξιοπρέπεια και εντιμότητα. Ήταν ένας σπουδαίος Άνθρωπος και υπόδειγμα οικογενειάρχη.

Η απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό σε όλους μας. Τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια στη σύζυγο και τα παιδιά του".

Ο πρόεδρος της ΔΕΗ ΑΕ Εμμανουήλ Παναγιωτάκης σε ανακοίνωση του αναφέρει: "Για την πρόωρη και ξαφνική απώλεια του συναδέλφου, Αναπληρωτή Διευθύνοντα Συμβούλου και στενού συνεργάτη μου, Κώστα Δόλογλου, εκφράζω την βαθιά μου θλίψη και τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια προς την οικογένειά του.

Ο Κώστας Δόλογλου ήταν κόσμημα για την οικογένεια της ΔΕΗ και με την στάση και τη συνολική προσφορά του, υπηρέτησε κατά το βέλτιστο τρόπο το Δημόσιο συμφέρον."

Η Εξόδιος Ακολουθία του Κώστα Δόλογλου θα γίνει Πέμπτη 13.07 ώρα 17:00 στη Παναγία Μαρμαριώτισσα,  στο Χαλάνδρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κώστας Καραμανλής, Νέα Δημοκρατία, Κυριάκος Μητσοτάκης, Βαγγέλης Μεϊμαράκης
SHARE:

24Media Network