Τι είπε ο Γιούνκερ στον Κυρανάκη

Τι είπε ο Γιούνκερ στον Κυρανάκη

Ο πρόεδρος της νεολαίας του ΕΛΚ οργάνωσε συνάντηση του προέδρου της Κομισιόν με νέους βουλευτές με αφορμή τα δύο χρόνια προεδρίας του τελευταίου. Τι συμφώνησαν

Συμπληρώνοντας δύο χρόνια ως επικεφαλής της Ευρωπαϊκή Επιτροπής, ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ είχε συνάντηση με νέους βουλευτές από όλη την Ευρώπη για να ακούσει τις προτάσεις τους και να ανοίξει διάλογο με την επόμενη γενιά πολιτικών.

Την συνάντηση οργάνωσε ο πρόεδρος της Νεολαίας του ΕΛΚ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο οποίος ανέφερε στην ομιλία του ότι ο πρόεδρος της Κομισιόν είναι ο μόνος που προσπαθεί να πολιτικοποιήσει ξανά τον ρόλο της Επιτροπής, κάτι που όπως είπε ενοχλεί πολλούς στο σύστημα των Βρυξελλών.

Ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, από την πλευρά του απάντησε λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι η καμπάνια που έκανε για εκείνον το 2014 η Νεολαία του ΕΛΚ, με εκατοντάδες νέους εθελοντές να οδηγούν ατελείωτα χιλιόμετρα με τα βανάκια της καμπάνιας από χώρα σε χώρα, είναι από τις καλύτερες αναμνήσεις που έχει στην πολιτική του καριέρα.

Τι είπε ο Γιούνκερ στον Κυρανάκη

Αφού ευχαρίστησε προσωπικά τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη, οι δυο τους συμφώνησαν να επαναλάβουν τη συνάντηση σύντομα θέτοντας μάλιστα τον εξής στόχο:  να πιέσουν τους προέδρους κομμάτων του ΕΛΚ ώστε περισσότερα νέα πρόσωπα να πάρουν θέση στα ψηφοδέλτια όλων των κρατών-μελών, δίνοντας έτσι περισσότερες ευκαιρίες στη νέα γενιά πολιτικών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κομισιόν
SHARE:

24Media Network