Τηλεφωνική επικοινωνία Κατρούγκαλου – Μπουσάτι για την υπόθεση Κατσίφα

Τηλεφωνική επικοινωνία Κατρούγκαλου – Μπουσάτι για την υπόθεση Κατσίφα
Ο Γιώργος Κατρούγκαλος Eurokinissi

Κατρούγκαλος και Μπουσάτι συμφώνησαν σε στενότερη συνεργασία ελληνικών και αλβανικών αρχών για την υπόθεση του θανάτου του 35χρονου ομογενή στους Βουλιαράτες.

Τηλεφωνική επικοινωνία για το θάνατο του 35χρονου ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα στην Αλβανία την 28η Οκτωβρίου είχαν την Τρίτη ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, με τον Αλβανό ΥΠΕΞ, Ντιτμίρ Μπουσάτι, σύμφωνα με πληροφορίες του ρ/σ News 24/7 στους 88,6.

Όπως μεταδόθηκε από την εκπομπή “Παιχνίδια Εξουσίας” με τους Βασίλη Σκουρή και Αγγελική Σπανού, κατά την τηλεφωνική συνομιλία Κατρούγκαλου – Μπουσάτι, η ελληνική πλευρά ζήτησε την συμμετοχή και Ελλήνων στην εμπειρογνωμοσύνη στη σορό του 35χρονου ομογενή. Υπενθυμίζεται ότι ο ιατροδικαστής Θ. Βουγιουκλάκης είχε τη δυνατότητα να δει τη σορό μόλις για πέντε λεπτά και στο διάστημα αυτό μπόρεσε να διαπιστώσει ότι είχε πλυθεί και συρραφθεί από τις αλβανικές αρχές, όπως δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας Κατσίφα, Κώστας Γιοβανόπουλος.

Κατρούγκαλος και Μπουσάτι συμφώνησαν επίσης και τη συμμετοχή αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. στις έρευνες για την υπόθεση, κάτι στο οποίο ωστόσο υπάρχει ακόμη καθυστέρηση, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα