Την Παρασκευή η συνάντηση Μητσοτάκη – Ιερώνυμου

Την Παρασκευή η συνάντηση Μητσοτάκη – Ιερώνυμου
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και Κυριάκος Μητσοτάκης Eurokinissi

Στις 9.30 το πρωί της Παρασκευής θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Την Παρασκευή 10/12 θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Κυριάκου Μητοστάκη με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, με τους ελέγχους στις εκκλησίες ενόψει και τον γιορτών των Χριστουγέννων να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Στις 09:30 το πρωί ο Πρωθυπουργός θα υποδεχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος και όπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόκειται για προγραμματισμένη συνάντηση στο πλαίσιο των τακτικών επαφών του πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο.

Ταυτόχρονα όμως ο κ. Οικονόμου έστειλε και ένα σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση λέγοντας οτι “η πανδημία επιμένει σε όλη την Ευρώπη και η εξάπλωση της νέας μετάλλαξης προκαλεί αυξημένη ανησυχία και προσοχή, ειδικά ενόψει της πολυσήμαντης περιόδου των Χριστουγέννων. Είναι μια περίοδος κρίσιμη θρησκευτικά, οικονομικά και κοινωνικά. Οι επαγγελματίες, σε όλους σχεδόν τους κλάδους, προσδοκούν εναγωνίως να εργαστούν και είναι χρέος όλων μας, με την αυστηρή τήρηση των μέτρων, αλλά και με τον εμβολιασμό να μην εμποδίσουμε την λειτουργία της αγοράς και κυρίως να μην θέσουμε σε κίνδυνο άλλους ανθρώπους”.

Ως εκ τούτου στο τραπέζι της συνάντησης αναμένεται να βρεθεί και το θέμα των ελέγχων πιστοποιητικών εμβολιασμού και rapid test των πιστών, στους ναούς.

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του NEWS 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα