Το “ευχαριστώ” του Μιχάλη Κατρίνη στον Νίκο Ανδρουλάκη

Το “ευχαριστώ” του Μιχάλη Κατρίνη στον Νίκο Ανδρουλάκη
Ο Μιχάλης Κατρίνης στο βήμα της Βουλής ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Το δημόσιο "ευχαριστώ" του Μιχάλη Κατρίνη στον Νίκο Ανδρουλάκη, μετά την πρότασή του να είναι επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ.

Να ευχαριστήσει δημόσια τον νέο πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Νίκο Ανδρουλάκη, θέλησε ο Μιχάλης Κατρίνης, μετά την πρότασή του για να οριστεί επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

“Φίλες και φίλοι. Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο για την ιδιαίτερα τιμητική πρότασή του. Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου βουλευτές για την ομόφωνη έκφραση της εμπιστοσύνης τους. Με αφοσίωση θα κάνω το καλύτερο για να ανταποκριθώ σε αυτή την ευθύνη”, δήλωσε ο Μιχάλης Κατρίνης, μετά το τέλος της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του Κινήματος Αλλαγής.

Η κοινοβουλευτική ομάδα του ΚΙΝΑΛ

Στην πρώτη του επίσημη ομιλία ως πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, ο Νίκος Ανδρουλάκης ανακοίνωσε τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, πρότεινε για επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας τον Μιχάλη Κατρίνη.

Ως κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο τον Κώστα Σκανδαλίδη και αναπληρώτρια τη Νάντια Γιαννακοπούλου. Γραμματέα της ΚΟ την Ευαγγελία Λιακούλη και αναπληρωτή γραμματέα της ΚΟ τον Γιώργο Αρβανιτίδη. Η εισήγησή του έγινε ομόφωνα δεκτή.

Η ανακοίνωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας:

Σήμερα κάνουμε το πρώτο μας βήμα, το πρώτο σημαντικό βήμα για τη διάταξη των δυνάμεών μας στη Βουλή.

Προτείνω ως επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας τον Μιχάλη Κατρίνη.

Ως πρώτο Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο κατά σειρά τον Κώστα Σκανδαλίδη και αναπληρώτρια τη Νάντια Γιαννακόπουλου, Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας την Ευαγγελία Λιακούλη και ως Αναπληρωτή Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας τον κ. Γιώργο Αρβανιτίδη.

Σύντροφοι και συντρόφισσες, είμαι βέβαιος ότι με καθημερινό αγώνα, με πίστη, με σεβασμό στην ιστορία μας, με σεβασμό στην προσφορά του Κινήματος μας σε κάθε περίοδο όπως είπε και ο Βασίλης (Κεγκέρογλου) και πάνω από όλα κοιτώντας το μέλλον και τα μεγάλα ζητήματα της πατρίδας, η Δημοκρατική Παράταξη θα είναι ισχυρή και χρήσιμη για όλες τις επόμενες γενιές, σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα