Το ιδιαίτερο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα

Το ιδιαίτερο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα
INTIME NEWS

Βίντεο για ευχές ανέβασε στα social ο Αλέξης Τσίπρας, το οποίο και αποτελεί και το teaser μιας σειράς από βίντεο που θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες.

Με έναν πολύ ιδιαίτερο και νεανικό τρόπο ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία εύχεται Kαλή Πρωτοχρονιά.

Το βίντεο που ανέβηκε στα social media του Αλέξη Τσίπρα και το οποίο τιτλοφορείται “Χάου Του #1” εκτός από τις διαφορετικές ευχές αποτελεί και το teaser μιας σειράς από βίντεο που θα ακολουθήσουν τις επόμενες μέρες και θα απευθύνονται για μια σειρά από ζητήματα στις νεότερες ηλικίες.

«Να τα πούμε; Θα τα πούμε όλα σε λίγες μέρες.

Καλή Καλύτερη Χρονιά!

#ΧάουΤου #ΔικαιοσύνηΠαντού #ΣΥΡΙΖΑΠΣ» γράφει στην ανάρτησή του ο Αλ. Τσίπρας προϊδεάζοντας και για τη συνέχεια.

Όλες οι κινήσεις του τελευταίου διαστήματος φανερώνουν ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θέτει σε διάταξη συγκεκριμένη στρατηγική στην πορεία προς τις εκλογές. Σαφής και ξεκάθαρη είναι η επιλογή του Αλ. Τσίπρα να απευθυνθεί σε δύο μεγάλες κατηγορίες του εκλογικού ακροατηρίου, στις γυναίκες και τους νέους.

 

Τόσο η ανακοίνωση της δημοσιογράφου Πόπης Τσαπανίδου που αναλαμβάνει τα καθήκοντα της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, όσο και η ένταξη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος των μέχρι πρότινος ανεξάρτητων βουλευτών και προερχόμενων από το ΜέΡΑ 25 Αγγελικής Αδαμοπούλου και Φωτεινής Μπακαδήμα είναι μέρος ολοκληρωμένης στρατηγικής που επιλέγει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την ενδυνάμωση της γυναικείας συμμετοχής, αλλά και της συνάντησης με ευρύτερα γυναικεία ακροατήρια για να αφουγκραστεί τις αγωνίες και τις ανάγκες, αλλά και να παρουσιάσει τις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για την αντιμετώπιση της κρίσης, καθώς και για το ρόλο της γυναίκας στην Ελλάδα του σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ καθιέρωσε την 50/50 συμμετοχή των φύλων στα κομματικά του όργανα, κάτι που θα ισχύσει και στα ψηφοδέλτια των επερχόμενων εκλογών.Ολοκληρωμένη στρατηγική ακολουθεί και για τα νεανικά ακροατήρια. Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ προηγείται στη νεανική ψήφο σε όλες τις μετρήσεις και επιδιώκει να διευρύνει και άλλο το προβάδισμα στις νεαρές ηλικίες. Κάτι που φαίνεται από την αποδοχή του Αλέξη Τσίπρα από τους νέους και τις νέες και κατά τις περιοδείες του σε όλη τη χώρα. Έτσι στην πορεία προς τις εκλογές θα παρουσιάσει ολιστικό σχέδιο για τα ζητήματα που αφορούν τη νέα γενιά (εκπαίδευση, εργασία, στέγη, περιβάλλον, δημοκρατικά δικαιώματα και συμμετοχή) και θα συνομιλήσει με αυτή γενιά μέσα από πολλούς και διαφορετικούς τρόπους.

Σε αυτή την στρατηγική εντάσσεται και η πρόσφατη επιτυχημένη συνέντευξη στους betarades.gr- που παρέμεινε στις πρώτες θέσεις των trends του Youtube για περισσότερες από δέκα μέρες – αλλά και μια σειρά από βίντεο που θα ακολουθήσουν τη σημερινή – πολύ διαφορετική – ανάρτηση στα social media του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα