Το ΚΚΕ επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ με βίντεο και τον εξομοιώνει με τη ΝΔ και τον Γ. Παπανδρέου

Το ΚΚΕ επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ με βίντεο και τον εξομοιώνει με τη ΝΔ και τον Γ. Παπανδρέου

Δείτε το βίντεο - κάλεσμα του ΚΚΕ στο συλλαλητήριο της Παρασκευής στο Σύνταγμα. Η λιτότητα, τα μνημόνια, ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ και ο Γιώργος Παπανδρέου (Vid)

Ο Αλέξης Τσίπρας, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και στη μέση η λιτότητα. Όλα αυτά, στο νέο βίντεο του ΚΚΕ με το οποίο επιτίθεται στην νέα κυβέρνηση και καλεί στο συλλαλητήριο της Παρασκευής.

Το βίντεο περιλαμβάνει σκηνές από την ταινία "Θα σε κάνω βασίλισσα" και καταλήγει με το κεντρικό μήνυμα του Κομμουνιστικού Κόμματος για κατάργηση των Μνημονίων.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ κατέθεσε άλλωστε πρόταση νόμου για την κατάργηση του μνημονίου και των εφαρμοστικών νόμων επιχειρώντας με αυτό τον τρόπο να ασκήσει πιέσεις στην κυβέρνηση.

Η πρόταση αυτή δεν διαφέρει από εκείνη που είχε καταθέσει και πάλι το κόμμα μετά τις εκλογές του 2012.

Το κόμμα κατηγορεί την κυβέρνηση ότι με τη συγκεκριμένη συμφωνία "επεκτείνει το μνημόνιο και συνεχίζει την αντιλαϊκή πολιτική".

"Η συμφωνία και η λίστα μεταρρυθμίσεων περιλαμβάνει όλα τα αρνητικά για τους εργαζόμενους μέτρα που πήρε το κεφάλαιο, οι κυβερνήσεις του, μαζί με την ΕΕ στις συνθήκες της οικονομικής κρίσης, μέτρα που βοηθούσαν και την ανάκαμψη της καπιταλιστικής κερδοφορίας" αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος.

Το ΚΚΕ χαρακτηρίζει, επίσης, τη "διαπραγμάτευση" διαφημιστική απάτη, καθώς -όπως τονίζει-συνεχίζεται η αυστηρή επιτήρηση, η αξιολόγηση από την τρόικα, που τώρα ονομάζεται "τρεις θεσμοί".

"Καμία στήριξη και ανοχή στην κυβέρνηση που συνεχίζει στον ίδιο δρόμο των δεσμεύσεων στην ΕΕ και της κερδοφορίας των μονοπωλίων" προσθέτει.

SHARE:

24Media Network