Το ΚΚΕ για τις δηλώσεις Καραγκούνη περί "κουμπαρά του Πινοσέτ"

Τα γραφεία του ΚΚΕ
Τα γραφεία του ΚΚΕ EUROKINISSI

"Ο πραγματικός καβγάς ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ αφορά στο ποιος είναι πιο ικανός να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις για λογαριασμό του κεφαλαίου που ματώνουν τον λαό" τονίζει το ΚΚΕ.

Σε σχόλιο για τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Καραγκούνη περί "κουμπαρά του Πινοσέτ" όσον αφορά στο ασφαλιστικό, προχώρησε το Σάββατο το ΚΚΕ.

"Η πλειοδοσία της ΝΔ σε αντιλαϊκές προτάσεις, φτάνοντας μάλιστα να μνημονεύει το ασφαλιστικό σύστημα του δικτάτορα Πινοσέτ, το μοντέλο του οποίου αποτελεί στρατηγική της ΕΕ, δείχνει ότι η ΝΔ δεν μπορεί να αποτελεί για το λαό απάντηση στην αντιλαϊκή πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ" αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε.

ADVERTISING

Και συνεχίζει: "Αποκαλύπτεται ότι ο πραγματικός καβγάς της ΝΔ με το ΣΥΡΙΖΑ αφορά στο ποιος είναι πιο ικανός να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις για λογαριασμό του κεφαλαίου που ματώνουν το λαό".

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Καραγκούνης μιλώντας στο News 24/7 Radio στους 88.6 είπε ότι η ΝΔ θα ανατρέψει τον νόμο Κατρούγκαλου, που έτσι κι αλλιώς θα είναι προς όφελος των συνταξιούχων κι από εκεί και πέρα θα εφαρμόσει τον προσωπικό κουμπαρά, που πρώτος εφάρμοσε και ήταν επιτυχημένο ο δικτάτορας Πινοσέτ στη Χιλή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κ.Κ.Ε, Νέα Δημοκρατία, Ασφαλιστικό
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

H αναφορά του Τσίπρα για τον Πινοσέτ και τον κουμπαρά του

Υπ. Εργασίας: Όραμα του κ. Μητσοτάκη για το ασφαλιστικό το μοντέλο Πινοσέτ

Καραγκούνης: Μίλησα υπέρ του κεφαλοποιητικού συστήματος και όχι υπέρ του Πινοσέτ

SHARE:

24Media Network