Το ΚΚΕ ζητά απελευθέρωση της Ηριάννας

Συγγενής του Μάριου Παπαγεωργίου λίγα λεπτά μετά την αναβολή της δίκης για την υπόθεση της δολοφονίας του φοιτηττή, την ώρα που έκανε δηλώσεις μπροστά στην κάμερα διαμαρτυρόμενος γιατί δεν μπορούν ακόμη να βρούν το πτώμα του παιδιού. Τράβηξε όπλο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα . Έπεσαν τρείς πυροβολισμο. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Συγγενής του Μάριου Παπαγεωργίου λίγα λεπτά μετά την αναβολή της δίκης για την υπόθεση της δολοφονίας του φοιτηττή, την ώρα που έκανε δηλώσεις μπροστά στην κάμερα διαμαρτυρόμενος γιατί δεν μπορούν ακόμη να βρούν το πτώμα του παιδιού. Τράβηξε όπλο και άρχισε να πυροβολεί στον αέρα . Έπεσαν τρείς πυροβολισμο. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στην ΓΑΔΑ. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Απαράδεκτη και προκλητική χαρακτηρίζει το ΚΚΕ τη φυλάκιση της Ηριάννας Β.Λ.

Με ανακοίνωση του το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ, ζητά την απελευθέρωση της Ηριάννας Β.Λ.

"Η συνεχιζόμενη φυλάκιση της Ηριάννας Β.Λ., με βάση μιαν άδικη καταδικαστική απόφαση, χωρίς κανένα σοβαρό αποδεικτικό στοιχείο, είναι απαράδεκτη και προκλητική απέναντι στο κοινό περί δικαίου αίσθημα", σημειώνει το ΚΚΕ.

"Το ΚΚΕ, με την ευκαιρία της εκδίκασης της δεύτερης αίτησης αναστολής, που έχει υποβάλει  στο Εφετείο της Αθήνας, ζητά, για μιαν ακόμη φορά, την άμεση απελευθέρωσή της" καταλήγει το γραφείο Τύπου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στο Εφετείο ξανά σήμερα η Ηριάννα

SHARE:

24Media Network