Το ΠΑΣΟΚ επιμένει για παραίτηση Παππά και μετά ΕΣΡ

Joint meeting of the Central Coordinating Council of the Democratic Coalition, the RC of the Democratic coalition, PASOK Political Council, the Executive Committee of DIMAR and Coordination of Citizens' Movements in CARAVEL Hotel, Athens, Greece on September 8, 2016. /     , .  ,   ,        CARAVEL, , 8 2016.
Joint meeting of the Central Coordinating Council of the Democratic Coalition, the RC of the Democratic coalition, PASOK Political Council, the Executive Committee of DIMAR and Coordination of Citizens' Movements in CARAVEL Hotel, Athens, Greece on September 8, 2016. / , . , , CARAVEL, , 8 2016. SOOC

"Η σπουδή για νέα νομοθετική πρωτοβουλία, πριν την τυπική έκδοση της απόφασης του ΣτΕ και πριν την διάσκεψη των Προέδρων στη Βουλή για το νέο ΕΣΡ, δείχνει ότι η Κυβέρνηση δεν έχει διδαχτεί τίποτα από τα λάθη της" σημειώνει το ΠΑΣΟΚ

"Η Κυβέρνηση αντιμετωπίζει με πανικό την πολιτική της ήττα και την θεσμική αποτροπή από το κράτος δικαίου, των μεθοδεύσεων για τον ασφυκτικό έλεγχο της ενημέρωσης του ελληνικού λαού, κατά παράβαση του Συντάγματος" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Συμπαράταξη.

"Επικρατούν ξανά, εντός της Κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ, οι ακραίες λογικές εκείνων που αρνούνται να αποδεχθούν το Βατερλό τους. Επιτίθενται με  απαράδεκτο τρόπο στη Δικαιοσύνη,  επιλέγουν ξανά την πόλωση με ρητορική και ενέργειες καθεστωτικής αλαζονείας και κρατικού αυταρχισμού.

Η χώρα σε αυτές τις δύσκολες ώρες  δεν χρειάζεται διαιρέσεις και νέο διχασμό.

Χρειάζεται δημοκρατική ευθύνη και σοβαρότητα.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη εμμένει στις θέσεις της για θεσμική εκτόνωση της κρίσης, με παραίτηση του αρμοδίου Υπουργού Ν. Παππά και ΑΜΕΣΗ συγκρότηση νέου ΕΣΡ κοινής αποδοχής μέσα από τις προβλεπόμενες κοινοβουλευτικές διαδικασίες.

Το νέο ΕΣΡ προχωρά σε νέο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, με τίμημα που θα οριστεί για την αδειοδότηση συχνοτήτων, ώστε με ένα μεγαλύτερο αριθμό αδειών – όπως επιτρέπει η νέα ψηφιακή πραγματικότητα – να συγκεντρωθεί στο δημόσιο πολλαπλάσια έσοδα και μάλιστα χωρίς απολύσεις εργαζομένων.

Καμιά διαδικασία που παρακάμπτει τις αποφάσεις του ΣτΕ δεν θα γίνει αποδεκτή!

Η σπουδή για νέα νομοθετική πρωτοβουλία, πριν την τυπική έκδοση της απόφασης του ΣτΕ και πριν την διάσκεψη των Προέδρων στη Βουλή για το νέο ΕΣΡ, δείχνει ότι η Κυβέρνηση δεν έχει διδαχτεί τίποτα από τα λάθη της. Ή ακόμα χειρότερα επιλέγει την ανατροφοδότηση και ένταση της  κρίσης για μικροκομματικό όφελος." καταλήγει η ανακοίνωση

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΠΑΣΟΚ, Τηλεοπτικές άδειες
SHARE:

24Media Network