Το πρόγραμμα των αρχηγών στη ΔΕΘ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - 76η ΔΕΘ - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ / ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ // ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - 76η ΔΕΘ - ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ / ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ // ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ) MOTIONTEAM

Την ανάγκη να διαφυλαχθεί η παρουσία των πολιτικών στη ΔΕΘ επισήμανε ο πρόεδρός της, Θεόδωρος Σουμπάσης. Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα

Το πρόγραμμα των πολιτικών αρχηγών στην 76η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, έδωσε στη δημοσιότητα ο πρόεδρος της ΔΕΘ ΑΕ. Ο κ. Σουμπάσης σημείωσε επίσης ότι η παρουσία των πολιτικών στην Έκθεση του Σεπτεμβρίου "αποτελεί πια πολιτικό έθιμο με σημασία και πρέπει να διαφυλαχθεί".

Η έκθεση ξεκινά με την τελετή του αγιασμού της 76ης ΔΕΘ, στις 9.30 το πρωί της 10ης Σεπτεμβρίου στα γραφεία διοίκησης της Helexpo, παρουσία του πρωθυπουργού.

Θα ακολουθήσει συνάντηση με τις διοικήσεις των Helexpo και ΔΕΘ, ενώ στις οκτώ ο πρωθυπουργός θα πραγματοποιήσει την ομιλία του στην τελετή εγκαινίων («Ι.Βελλίδης»), όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΔΕΘ ΑΕ, η οποία έχει την οργανωτική ευθύνη της επίσκεψης των πολιτικών αρχηγών στη ΔΕΘ.

Την επόμενη ημέρα θα ακολουθήσει η συνέντευξη Τύπου του κ. Παπανδρέου, στη μία μετά το μεσημέρι, στο "Ι.Βελλίδης", ενώ θα ακολουθήσει δεξίωση.

Στις 17 στη Θεσσαλονίκη ο Αντώνης Σαμαράς

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνης Σαμαράς, θα πραγματοποιήσει την ομιλία του στη ΔΕΘ στις 17/9, στις οκτώ πάντα στο "Ι. Βελλίδης", ενώ στις 10 το πρωί της ίδιας ημέρας θα συναντηθεί με τις διοικήσεις της Helexpo AE και της ΔΕΘ ΑΕ και θα ακολουθήσει επίσκεψή του στους εκθεσιακούς χώρους.

Στις 18/9 θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Το πρόγραμμα των άλλων αρχηγών

Την Τρίτη 13/9 στις 18.30 της ίδιας ημέρας, συνάντηση με τις διοικήσεις των δύο εταιρειών θα έχει η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, η οποία θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις 10.30 το πρωί της επόμενης ημέρας.

Συνάντηση με τις διοικήσεις των Helexpo AE και ΔΕΘ ΑΕ θα έχει στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης 14/9 ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γεώργιος Καρατζαφέρης, ενώ στις 13.00 θα δώσει συνέντευξη Τύπου ("Ν. Γερμανός") και στις 19.00 θα πραγματοποιήσει ομιλία ("Ι.Βελλίδης").

Την Τρίτη 13/9, συνέντευξη Τύπου θα δώσει ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στις 12.30, στο "Ν. Γερμανός", ενώ αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τις διοικήσεις των δύο εταιρειών του εκθεσιακού φορέα.

Όσο για το πρόγραμμα των αρχηγών των άλλων κομμάτων, ο πρόεδρος του Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, θα δώσει συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ τη Δευτέρα 12/9, στις 11.00, στο συνεδριακό κέντρο "Ν.Γερμανός", ενώ θα ακολουθήσει συνάντηση με τις διοικήσεις των δύο εταιρειών και επίσκεψη στην έκθεση, στις 18.00.

Στη μία το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, στην ίδια αίθουσα, συνέντευξη Τύπου θα δώσει ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αναγέννησης, Στέλιος Παπαθεμελής, ενώ θα ακολουθήσει συνάντηση με τις διοικήσεις των δύο εταιρειών και επίσκεψη στην έκθεση, στις 19.30.

Την Πέμπτη 15/9, συνέντευξη Τύπου θα δώσει η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη (12.30, "Ν.Γερμανός"), η οποία στις 17.00 της ίδιας ημέρας θα συναντηθεί με τις διοικήσεις των δύο εταιρειών της ΔΕΘ και θα επισκεφτεί τους χώρους της έκθεσης.

Στις 15.00 της ίδιας ημέρας, συνάντηση με τις διοικήσεις των δύο εταιρειών θα έχει η ηγεσία των Οικολόγων Πράσινων και στις 17.00 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου ("Ν.Γερμανός") και επίσκεψη στους χώρους της ΔΕΘ.

Στις 19.30 της Πέμπτης, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών, Γιάννης Δημαράς, θα ενημερωθεί από τις διοικήσεις της Helexpo AE και της ΔΕΘ ΑΕ για τις πρωτοβουλίες τους, ενώ θα δώσει συνέντευξη Τύπου στις 12 το μεσημέρι της επόμενης ημέρας, Παρασκευής 16/9 ("Ν.Γερμανός")._

SHARE:

24Media Network