Τόσκας για την επίθεση στους Ευέλπιδες: 'Δεν ανεχόμαστε φασίζουσες νοοτροπίες από κανέναν'

Συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας "Ρύθμιση θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Εθνικής Άμυνας" στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, της Βου΄λής την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας "Ρύθμιση θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Εθνικής Άμυνας" στην Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, της Βου΄λής την Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Η Αθήνα είναι ασφαλής υπογραμμίζει ο κ. Τόσκας, επισημαίνοντας ότι κάποιοι επενδύουν μικροπολιτικά στη δημιουργία κλίματος ανασφάλειας

Σε δήλωση προχώρησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας για την επίθεση νεαρών στο Μοναστηράκι, με θύματα τρεις σπουδαστές της Σχολής Ευελπίδων.

“Δεν ανεχόμαστε φασίζουσες νοοτροπίες από κανέναν. Κάποιοι επενδύουν μικροπολιτικά με την καλλιέργεια κλίματος ανασφάλειας στην Αθήνα και τη χώρα. Η Αθήνα είναι ασφαλής, η Αστυνομία επιτελεί καθημερινά το καθήκον της και όλοι αυτοί που επιθυμούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να παραπλανήσουν, παίρνουν στην πράξη την απάντησή τους”, τονίζει ο κ. Τόσκας στη δήλωσή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μοναστηράκι: Ξυλοκόπησαν δόκιμους αξιωματικούς της σχολής Ευελπίδων

SHARE:

24Media Network